Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Membrii grupului ABBA aveau haine atât de țipătoare din motive fiscale

Membrii grupului ABBA aveau haine atât de țipătoare din motive fiscale

 

Un membru al legendarului grup suedez ABBA a făcut dezvăluiri neașteptate în privința hainelor purtate de cei patru cântăreți pe scenă. În afară de piese de neuitat ca 'Waterloo', 'Mamma Mia', 'Dancing Queen' sau 'Money, Money, Money', membrii grupului ABBA s-au remarcat și prin ținute de scenă îndoielnice: rochii cu paiete, încălțăminte cu platformă înaltă, culori țipătoare, relatează The Guardian.

Foto: 2Shaymcn / YouTube

 

Cu fiecare apariție pe scenă, cei patru reinventau moda. În 'The Official Photo Book', carte publicată la 40 de ani de la apariția televizată a grupului, la Eurovision, cu 'Waterloo', Bjorn Ulvaeus face dezvăluiri în privința alegerilor vestimentare ale formației. 'După umila mea părere, arătam ca niște clovni atunci. Nimeni nu era mai prost îmbrăcat ca noi pe scenă', scrie cântărețul-chitarist. Suedezul mărturisește apoi că, dacă ABBA împingea atât de departe limita kitsch-ului, o făcea din motive fiscale.

Legea suedeză stipulează că prețul costumelor poate fi dedus din impozit, cu condiția însă ca ținutele să fie destul de excentrice ca să nu poată fi purtate în viața de zi cu zi. Este o lege pe care ABBA a știut să o folosească din plin în avantajul ei, încheie The Guardian.

AGERPRES/ (AS — autor: Lelia Bretan, editor: Ionuț Mareș)

2014-02-17 15:10:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!