Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Rss
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

 

Home »

Radio

Radio

Ascultă Radio Vocea României!

Vrei schimbare?

Te poţi exprima liber!

Vrei 30 ore să îţi aparţină în exclusivitate?

SMS 0720.257.257 şi TE SUNĂM
 

Iubești România? Dorești Schimbare! Vrei să știi ce este în județul tău?

Vrei să "conduci" ziar, radio, televiziune în județul tău?

Alege județul și franciza este a ta!

Nu trebuie decât un apel la 0720.257.257!

 


Cool gif

 

Radio Vocea României promovează de ani de zile muzica şi valorile româneşti. Este parte a Trustului Media Presă-Radio-TV Vocea României care include şi Televiziunea Vocea României. Cu o acoperire internaţională impresionantă intrăm în casele a sute de mii de români fiind alături de ei în toate momentele vieţii şi aducând cu noi o fărâmă din bucuria de a te simţi român.


Nu am abdicat niciodată de la principiile noastre de a promova România şi valorile sale iar acum am devenit singurul post de radio care transmite exclusiv muzică românească din toate timpurile şi toate genurile într-o selecţie perfect echilibrată de către moderatorii noştri.

Radio Vocea României vine în întâmpinarea românilor de pretutindeni oferind serviciul de radio on-line pentru a putea fi recepţionat în orice colţ al lumii, precum şi un serviciu de mesagerie on-line prin care puteţi comunica, face dedicaţii, vă puteţi spune părerile, puteţi fi împreună cu cei dragi pe ritmul cântecelor noastre.

Trust Media Presă-Radio-TV Vocea României

Informația de care ai nevoie

Revista presei, agenții de presă și reportaje live. Publică propriile tale articole și fii vocea ta proprie. Sesizează o situație, scrie un blog sau construiește propria galerie media.


Pe scurt, dacă ai nevoie de informații corecte și concrete din și despre agricultură, comerț, cultură, educație, economie, mediu, partide, primării, sport, sănătate, învățământ, știință, internațional, național, cadrul european, portal, ziare, reviste, media, știri, românești, internaționale, europene, legi și legislație, reclamații, sesizări, petiții, presă, jocuri, forum, politică, agitație, rss, informație, actualitate, politică - aici este locul unde te poți informa.

=============================================================================

Ascultă Radio Vocea României

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

Dedicații muzicale la Radio Vocea României

 
Numele interpretului:
Titlul melodiei:
Dedicat d-nei/d-lui (menționați ziua și ora):
Din partea:
E-mail:

Vocea Romaniei

VR Arges

VR Brasov

VR Constanta

VR Vaslui

VR Tulcea