Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Piesele interpretate de Constantea Daciana Laura Oana difuzate la Radio Vocea României Cluj şi Radio Vocea României

Piesele interpretate de Constantea Daciana Laura Oana difuzate la Radio Vocea României Cluj şi Radio Vocea României

0
 

Constantea Daciana Laura Oana în vârstă de numai 14 ani din localitatea Câmpia Turzii  a participat la numeroase concursuri și festivaluri, unde a reușit să dea o interpretare cu totul specială unor melodii foarte cunoscute din repertoriul internaţional, abordând melodii foarte dificile.

Cariera tinerei Constantea Daciana Laura Oana este abia la început, talentul ei este cunoscut acum și peste hotare, fiind difuzată pe postul de radio "Kids One FM 103.9" (Anglia).

În această primăvară, Constantea Daciana Laura Oana a primit aprobarea de a fi difuzată cu trei melodii din repertoriul ei muzical, Say you love me, Stone Cols şi Writting,s on the wall.

Nacută la 03.07.2003 a avut un debut muzical competitiv.În 9 martie 2011 la Mamaia Copiilor Tg. Mureş şi a obţinut premiu II la grupa 7-9 ani.

Daciana elevă în clasa a VIII-a la Avram Iancu şi cursantă la Şcoala de Artă şi Studii Muzicale ''Next Star Studio'' din toamna lui 2016.

Portofoliul personal este format din 41 de competiţii şi cu titturi de Grand Prix - Mare Trofeu - Trofee de grupă - Premiu I - Premiu II.

Menţiuni şi premii speciale dar încrederea, vocaţia şi seriozitatea au determinat-o să muncească mai mult.

A obţinut trofeul de aur Grand Prix - Golden - Polonia , Grand Prix - Praga - Marele Trofeu Folk, Golden Pop jazz - Bravissimo din Ucraina în 2016 şi câteva distincţii deosebite şi de lăudat Trofeul Etno cu Aur - Pop românesc  şi Pop internaţional la Andantino - Bucureşti în iunie 2015, Marele Trofeu Pop românesc - Star Melody şi alte trofee.
 
Visul ei este să progreseze artistic şi în viitor să studieze canto cu studii mai aprofundate, să termine Conservatorul pentru a deveni un compozitor de renume.

Cu ajutorul doamnei profesoare de canto şi îndrumător soprana Anca Pârlog, până în prezent a câștigat 100 de premii.

Daciana Constantea, tânăra artistă din Câmpia Turzii, a reușit şi performanța ca trei dintre piesele interpretate de ea să fie difuzate la Radio Vocea României Cluj şi Radio Vocea României.

Este vorba de piesele: Writtings on the Wall, Stone Cold și Say You Love Me.


Laurențiu Tudor

2018-04-10 21:00:00
Vocea României
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!