Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Vâlcea: O alunecare de teren în stațiunea Băile Olănești, monitorizată de prefectură

Vâlcea: O alunecare de teren în stațiunea Băile Olănești, monitorizată de prefectură

 

Prefectul de Vâlcea, Mircea Nadolu, a solicitat, marți, în regim de urgență, monitorizarea unei alunecări de teren de pe raza stațiunii Băile Olănești care pune în pericol mai multe imobile din zona Livadia.

Foto: (c) CRISTIAN LUPASCU / AGERPRES ARHIVA

"În orașul Băile Olănești, în localitatea componentă Livadia, în zona izlazului Epurești, s-a produs o alunecare de teren într-un perimetru de aproximativ 5.000 mp, materialul antrenat ajungând la baza versantului, la 3 m de peretele exterior estic al imobilelor unde locuiesc opt persoane'', a declarat, pentru AGERPRES, prefectul de Vâlcea.

Alunecarea a afectat platforma străzii Izlaz, conducta de alimentare cu apă, împrejmuirile proprietăților existente, rigola de colectare și scurgere a apelor de suprafață și arborii existenți în perimetrul respectiv.

Prefectul a dispus luarea unor măsuri în cel mai scurt timp pentru a elimina pericolul asupra locuitorilor din zonă, deoarece ''fenomenul de alunecare este activ, acesta putându-se amplifica în perioadele cu precipitații''.

Stațiunea Băile Olănești este cunoscută prin fenomenul alunecărilor de teren, în anul 2013 un fenomen similar a distrus platforma DN67 și conducta care alimenta cu gaz stațiunea. AGERPRES/(AS-Liviu Popescu)

2014-02-18 10:56:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!