Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Sibiul, promovat la Târgul de Turism de la Berlin

Sibiul, promovat la Târgul de Turism de la Berlin

 

Sibiul va fi promovat, în perioada 5-9 martie, la Târgul de Turism de la Berlin (Germania), potrivit primarului Klaus Iohannis.

Foto: (C) ROMULUS BRUMA / AGERPRES FLUX

'Faptul că participăm în fiecare an la cele mai importante târguri de turism din țară și din străinătate reprezintă un punct foarte important în strategia de promovare a orașului. Rezultatele acestor participări sunt dificil de cuantificat, însă, cu siguranță, prezența Sibiului la aceste manifestări este un prilej pentru potențialii vizitatori să ne cunoască și să afle mai multe detalii despre oraș', a precizat joi, într-o conferință de presă, primarul Klaus Iohannis.

Alături de echipa Primăriei Sibiu va fi și cea a organizatorilor Târgului de Crăciun din Sibiu, care va promova evenimentul de anul acesta. Târgul de Crăciun Sibiu se constituie ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale care au loc în Sibiu în spațiul public în sezonul de iarnă. De asemenea, din Sibiu va fi prezent și biroul de coordonare a Bisericilor Fortificate și numeroase agenții de turism care extind astfel oferta la nivelul întregii regiuni a Transilvaniei de Sud.

Reprezentanții Sibiului vor distribui din stand materiale promoționale care prezintă oferta culturală a Sibiului, centrul istoric și obiectivele turistice din zona acestuia, dar și posibilitățile de cazare și transport. Peste 1.000 de materiale — broșuri, hărți și materiale promoționale ale unităților de cazare și masă—vor fi distribuite vizitatorilor târgului și reprezentanților agențiilor de turism interesați de oferta Sibiului.

AGERPRES/(A,AS—autor: Isabela Paulescu, editor: Diana Dumitru)

2014-02-20 16:28:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!