Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Ponta: RA-APPS nu este agenție de turism

Ponta: RA-APPS nu este agenție de turism

 

Premierul Victor Ponta a explicat vineri menținerea în proprietatea statului a două vile ce aparțin Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), una în Covasna și una la Olănești, afirmând că, deși RA-APPS nu este agenție de turism, președintele sau orice alt demnitar guvernamental poate folosi vilele respective dacă anunță în prealabil instituțiile în administrarea căreia se află acele spații.

 

(Foto: AGERPRES FLUX/ANGELO BREZOIANU)

 

"Am trecut trei unități ale RA-APPS una la MApN, una la SRI și una la Culte. Vreau să fie foarte clar de ce. (...) Pentru că nu am considerat că cele trei unități trebuie să intre în programul de vânzare al RA-APPS. Cele două instituții, MApN și SRI, pot să folosească cele două vile pentru pregătirea profesională. Altfel, cele două stăteau 360 de zile pe an goale și RA-APPS cheltuia bani și RA-APPS nu este agenție de turism. Nu le-am luat că acolo se ducea președintele sau se duce altcineva, nu asta m-a interesat, ci pur și simplu nu am vrut să fie vândute, cum sunt majoritatea celorlalte proprietăți ale RA-APPS și atâta timp cât MApN și SRI mi-au făcut solicitări, decât să cheltuie bani în alte părți, mai bine să economisească și ele bani", a declarat Victor Ponta la Palatul Victoria.

Întrebat dacă în acest mod se interzice accesul președintelui în cele două vile, primul-ministru a negat.

"Nici vorbă. Și președintele țării, oricum se va numi el, și orice reprezentant guvernamental, (...) dacă anunță instituția respectivă și dacă nu există o altă activitate (...) se poate merge. Cele două facilități, cea de la Covasna și cea de la Olănești, am considerat că nu e bine să le vindem, pur și simplu, la oricine, ci să fie folosite de către două instituții serioase ale statului, care în mod sigur nu le vor vinde niciodată", a spus Victor Ponta.

El a precizat că nu va fi vândută nici vila de la Neptun, nici vilele Lac 1, 2 și 3 din București. AGERPRES/(AS — autor: Cătălin Alexandru, editor: Ștefan Gabrea)

2013-12-27 15:34:27
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!