Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Eurolines: 50% dintre români își cumpără vacanțele de vară prin early booking, la 420-450 euro

Eurolines: 50% dintre români își cumpără vacanțele de vară prin early booking, la 420-450 euro

 

Circa 50% dintre români își cumpără, în 2014, vacanțele de vară prin early booking (rezervări timpurii), la un preț mediu de 420 - 450 de euro de persoană, a declarat joi Cosmin Marinof, director național de vânzări TUI TravelCenter, membră a Grupul Eurolines România.

Foto: (c) DANIEL STOENCIU / AGERPRES ARHIVA

'În piață se înregistrează creșteri masive de vânzări pentru destinațiile exotice. Astfel, conform datelor din piață, 65.000 de români vor călători până la finele lui 2014. În acest ritm, cred că în următorii doi, trei ani vom avea chartere săptămânale pentru Dubai. De asemenea, valoarea unui pachet de vacanță cumpărat a crescut cu 7%', a spus Cosmin Marinof.

Grupul Eurolines România a închis anul 2013 cu o cifră de afaceri de 330 milioane de lei, iar pentru anul acesta estimează o creștere de până la circa 400 de milioane de lei. În 2014, reprezentanții grupului estimează că valoarea pachetelor turistice vândute de rețelele TUI TravelCenter și Eurolines va fi cu 38% mai mare. Și celelalte companii membre ale Grupului Eurolines vor înregistra majorări importante ale cifrei de afaceri în 2014. Nova Travel, tour operatorul Grupului, estimează o creștere a cifrei de afaceri de peste 30% în 2014 comparativ cu 2013, până la nivelul de aproximativ 35 milioane lei.

Danubius Travel, tour operatorul Grupului Eurolines specializat pe incoming și business travel, va avea o creștere de aproximativ 35% a cifrei de afaceri în anul 2014, comparativ cu anul 2013, ajungând la circa 37 milioane de lei. Numărul de turiști străini care vor veni în România prin Danubius Travel va crește cu 55% în 2014, ajungând la 100.000 de persoane.

'Românii vor produse sigure, de calitate și de aceea se orientează tot mai mult către produsele companiilor de turism germane care pot fi cumpărate prin grupul nostru. De altfel, pentru vacanțele de vară, circa 50% dintre clienții noștri vor cumpăra pachete oferite de companiile germane. În anul 2013, circa 210.000 de turiști au călătorit prin Eurolines România, iar numărul acestora va crește semnificativ. La nivel de grup, cele mai cerute destinații pentru vară vor fi Grecia, Turcia, Spania, cu accent pe Tenerife și Palma de de Malloca, dar și litoralul Mării Negre. Litoralul românesc va fi mai bine vândut comparativ cu cel bulgăresc pentru care preconizăm o stagnare sau chiar o diminuare a cererii', a precizat Cosmin Marinof.

Nova Travel va extinde în acest an numărul curselor charter marca TUI, introducând noi destinații în portofoliul său, respectiv către Spania (insulele Mallorca și Tenerife) și Grecia (Santorini, Zakynthos și Mykonos). În vârf de sezon, Nova Travel va opera până la 16 curse charter pe săptămână către destinații din Turcia, Grecia și Spania.

'Grupul Eurolines România va continua investițiile atât în înnoirea flotei de autocare și în creșterea celei de rent-a-car, în dezvoltarea rețelei sale de agenții de turism și introducerea unui nou concept de agenție, în tehnologie și în online, precum și în crearea unui training center intern. Investițiile totale programate pentru 2014 de Grupul Eurolines se ridică la aproximativ 14 milioane lei. Nu vreau să creștem prea mult în acest an, vreau, însă, să consolidăm', a precizat Dragoș Anastasiu, președintele Grupului Eurolines România.

AGERPRES/(AS — autor: Carmen Marinescu, editor: Andreea Marinescu)

2014-02-27 16:08:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!