Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 24 DECEMBRIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 24 DECEMBRIE

 

Președintele Traian Băsescu le-a urat românilor un Crăciun cu bucurie, sănătate și "La mulți ani!". Un mesaj de sărbători, în ajunul Crăciunului, a transmis și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care le urează românilor pace în suflet, sănătate și multe bucurii alături de familie și de cei dragi. De asemenea, ministrul de Externe, Titus Corlățean, a subliniat că diplomația românească își va continua eforturile și în 2014 pentru o lume mai sigură și mai bună.

 

Foto: AGERPRES FLUX / SORIN LUPSA

 

* Aproximativ un sfert dintre standurile aflate în Piața Rahova au fost distruse de flăcări luni noapte, după ce un incendiu puternic a cuprins o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați, a declarat pentru AGERPRES Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

* Proiectul "Autostrada Câmpia Turzii — Târgu Mureș-Iași" se află, de luni, în administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine, informează instituția. Autostrada va avea o lungime totală de 365 km și ar urma să facă legătura între Ungheni și Cluj. De asemenea, Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine a anunțat finalizarea licitației în vederea atribuirii "Proiectare și execuție autostrada Sebeș-Turda, Loturile 1, 2, 3, 4" și a precizat că prețul unui kilometru de autostradă este de 6 milioane de euro.

* Începând cu anul 2014 va fi instituită taxa hotelieră în municipiul București, aceasta urmând să fie calculată prin aplicarea cotei de 1% la tarifele de cazare practicate de unitățile de cazare.

* Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor a sesizat la CNCD două societăți comerciale pe motiv că tichetele valorice pe care aceste societăți le-au emis îi discriminează pe tați în raport cu mamele, reprezentanții organizației susținând că respectivele bonuri de masă, cadou, de vacanță sau de creșă au preponderent "stimuli vizuali care conțin simboluri de implicare și de prestigiu social și familial de tip feminin și matern".

* Polițiștii au confiscat în perioada 15 noiembrie — 24 decembrie pomi de Crăciun, cetină, coronițe și lemn în valoare de aproape 2,4 milioane de lei. Numărul pomilor de Crăciun confiscați, la nivel național, este cel mai mare din ultimii trei ani — 24.158.

* Peste 29.000 de articole pirotehnice au fost confiscate de jandarmii bucureșteni în ultimele două săptămâni.

* Zilnic, în perioada sărbătorilor de iarnă, peste 5.600 de jandarmi vor asigur ordinea publică la nivel național, informează Jandarmeria Română.

* Deputații urmează să se întâlnească vineri în ședință de plen pentru a dezbate și vota cererea de încuviințare a arestării preventive în cazul deputatului PC Gheorghe Coman. AGERPRES (autor: Mihai Simionescu, editor: Florin Marin)

2013-12-24 17:46:14
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!