Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 31 OCTOMBRIE

ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 31 OCTOMBRIE

ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 31 OCTOMBRIE
 

* O ambulanţă SMURD de terapie intensivă, care transporta la spital o mamă şi un nou-născut, a fost lovită de un autoturism scăpat de sub control de către un şofer care a urcat băut la volan, pe o stradă din Târgu Mureş.

* Institutul Oncologic din Cluj-Napoca va achiziţiona, în premieră naţională, doi roboţi de diluţie automată pentru prepararea substanţelor utilizate în chimioterapie.

* Un bărbat de 47 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind cercetat pentru agresiune sexuală şi corupere sexuală a doi minori, de 7 şi 10 ani, care locuiau în vecinătatea acestuia, au anunţat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

* Un incendiu a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, într-o încăpere din incinta Căminului pentru persoane vârstnice din localitatea bistriţeană Nuşeni, 15 persoane fiind evacuate, iar o angajată a instituţiei a suferit o intoxicaţie cu fum, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

* Angajaţii Centrului de Transfuzii Sanguine din Miercurea Ciuc merg periodic în diferite zone ale judeţului Harghita pentru recoltarea de sânge, încercând să compenseze, astfel, scăderea numărului de donatori voluntari care vin la sediul unităţii.

* Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a intervenit, în cursul nopţii de miercuri spre joi, cu utilajele proprii, pentru deszăpezirea mai multor tronsoane de drumuri naţionale din judeţele Sibiu, Braşov şi Harghita, pe Transfăgărăşan acţiunea de curăţare a zăpezii continuând şi în cursul dimineţii de joi.

* Răcirea vremii a adus primele ninsori mai consistente în Pasul Tihuţa, situat la limita dintre judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava, în zonă depunându-se un strat de zăpadă de 3 centimetri, potrivit informaţiilor furnizate joi, AGERPRES, de către Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud.

* Un strat de câţiva centimetri de zăpadă s-a depus în zona montană înaltă, la altitudini de peste 1.200 de metri, iar pe DN 18, care traversează Munţii Rodnei, făcând legătura între judeţele Maramureş şi Suceava, s-a intervenit cu material antiderapant, a precizat, joi, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă.

* Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marină (INCDM) "Grigore Antipa", organizează joi, la Constanţa, manifestări ştiinţifice dedicate celebrării Zilei Internaţionale a Mării Negre, informează un comunicat de presă al instituţiei.

 

AGERPRES / (AS - autor: Irina Poenaru, editor: Oana Popescu, editor online: Simona Aruştei)

2019-10-31 13:00:06
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!