Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

ŞTIRILE AMIEZII BUCUREŞTI - 4 IANUARIE

ŞTIRILE AMIEZII BUCUREŞTI - 4 IANUARIE

ŞTIRILE AMIEZII BUCUREŞTI - 4 IANUARIE
 

* Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni că va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, respectiv Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici, dar şi faptul că nu-l va revoca din funcţie pe procurorul general Augustin Lazăr.

* Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat pentru AGERPRES că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis este ultimul demers luat în calcul de social-democraţi, chiar dacă acesta înţelege să blocheze activitatea Guvernului, în condiţiile în care şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat, motivând că PSD este interesat ca România să aibă o Preşedinţie de succes la Consiliul Uniunii Europene.

* Salariile de bază, soldele de funcţie şi salariile de funcţie ale personalului din instituţiile publice din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională se majorează de la 1 ianuarie cu 25% din diferenţa dintre nivelul actual şi cel prevăzut de lege pentru anul 2022, iar sporurile se menţin la nivelul din decembrie 2018, informează MAI.

* Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" a devenit, începând cu luna decembrie 2018, membru instituţional al Societăţii Internaţionale pentru Telemedicină şi eSănătate (ISfTeH - International Society for Telemedicine and eHealth), fiind conectat astfel cu entităţi medicale din peste 100 de ţări, informează un comunicat de presă al spitalului.

AGERPRES/(autor: Florin Marin, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

2019-01-04 13:19:23
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!