Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Fotbal: Pele, ţinut în spital încă o noapte din "precauţie"

Fotbal: Pele, ţinut în spital încă o noapte din "precauţie"

Fotbal: Pele, ţinut în spital încă o noapte din
 

Legendarul fotbalist brazilian Pele, internat miercuri într-un spital din Paris din cauza unei infecţii urinare, va rămâne încă o noapte în spital din motive de "precauţie", a anunţat, duminică seara, consilierul său, citat de AFP.

"El va rămâne în noaptea de duminică spre luni, pentru că nu vrem să ne asumăm riscuri şi nu suntem presaţi. Deciziile sunt luate de la o zi la alta cu medicii şi ne vom lua toate măsurile de precauţie până când plecăm", a precizat consilierul fostului decar al "Selecao", fără a oferi alte detalii.

Totodată, spitalul nu a dat publicităţii niciun comunicat legat de externarea fostului mare fotbalist în vârstă de 78 de ani.

După ce anunţase sâmbătă că Pele va reveni luni în Brazilia, consilierul fostului jucător a adăugat că noi analize au fost efectuate duminică pentru a determina dacă şi când va fi posibilă externarea sa.

Pele afirmase vineri că se simte mai bine după un tratament cu antibiotice.

Brazilianul a fost internat într-un spital de la periferia Parisului, miercuri, la o zi după întâlnirea sa în capitala Franţei cu internaţionalul francez Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain).

"Totul este sub control. El se simte din ce în ce mai bine, dar nu cunoaştem încă data ieşirii sale din spital", a afirmat într-un comunicat consilierul său, care l-a însoţit pe Pele la Paris pentru întâlnirea cu Mbappe, organizată de un sponsor comun, producătorul de ceasuri Hublot.

Sănătatea şubredă a celui supranumit "O Rei" (Regele), singurul jucător care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962 şi 1970), este un subiect de îngrijorare în mod constant.

Întâlnirea cu Mbappe trebuia să aibă loc iniţial în luna noiembrie, dar a fost anulată din motive de sănătate, întrucât brazilianul nu era în "condiţii optime pentru a călători".

El a apărut de mai multe ori în cursul anului trecut în scaun rulant.

AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

2019-04-08 10:11:28
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!