Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Silvio Berlusconi este oficial divorțat

Silvio Berlusconi este oficial divorțat

 

Un tribunal din Monza (nordul Italiei) a pronunțat decizia finală în procesul de divorț dintre fostul premier italian Silvio Berlusconi și Veronica, conform presei italiene, transmite AFP.

Foto: (c) Alberto Lingria / XINHUA ARHIVA

"În prezent Silvio Berlusconi se poate recăsători pentru a treia oară. Veronica Lario se poate recăsători și ea. După 22 de ani de viață împreună, trei copii și alți patru ani în care au trăit separat, cei doi sunt oficial divorțați", conform publicației Corriere della Sera.

Deși decizia finală a divorțului a fost pronunțată, procesul dintre cei doi continuă pentru stabilirea aspectului financiar al despărțirii. O primă decizie a instanței de judecată îl obliga pe Il Cavaliere să-i plătească fostei sale soții o alocație lunară în valoare de 3 milioane de euro, însă fostul premier a făcut apel, iar suma a fost redusă la 1,4 milioane de euro. Veronica Lario a făcut la rândul său apel la această decizie, iar verdictul definitiv nu a fost încă pronunțat.

Veronica Lario, 57 de ani, a solicitat divorțul de Berlusconi în mai 2009, explicând în presă că nu poate rămâne alături de un om care frecventează minore.

"Acum nimeni nu mai poate exclude perspectiva căsătoriei cu Francesca", mai menționează Corriere della Sera făcând trimitere la Francesca Pascale, 28 de ani, actuala prietenă a lui Berlusconi (77 de ani).

AGERPRES/(AS — editor: Codruț Bălu)

2014-02-19 11:51:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!