Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Gheorghe Falcă: Rezultatul referendumului nu ar trebui să genereze lupte interne în PNL

Gheorghe Falcă: Rezultatul referendumului nu ar trebui să genereze lupte interne în PNL

Gheorghe Falcă: Rezultatul referendumului nu ar trebui să genereze lupte interne în PNL
 

Preşedintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, primar al municipiului Arad, susţine că rezultatul referendumului nu ar trebui să genereze lupte interne în partid, în contextul apariţiei unor mesaje critice la adresa lui Ludovic Orban, venite din partea unor lideri importanţi ai formaţiunii liberale.

"În anul 2016, PNL a semnat un parteneriat cu Coaliţia Pentru Familie, apoi în Parlament, cu majoritate de voturi, a susţinut acest referendum. Dar tot PNL a lăsat la latitudinea fiecărui membru al partidului să se manifeste după cum îi dictează conştiinţa. Consider că luptele interne nu trebuie aduse în faţa publicului, pentru că acest referendum a fost organizat de Guvernul României într-un termen scurt, fiecare partid având propria agendă", a declarat presei Gheorghe Falcă, unul dintre co-semnatarii parteneriatului PNL cu Coaliţia Pentru Familie.

În ceea ce priveşte rezultatul referendumului, acesta apreciază că este destul de bun, considerând că participarea puţin numeroasă a cetăţenilor la vot are drept cauze atât lipsa timpului pentru o campanie de informare suficient de lungă, cât şi implicarea PSD în pregătirea acestuia.

"În opinia mea, rezultatul referendumului nu cade în responsabilitatea PNL. Aceasta fiindcă, conform procedurilor, ar fi fost necesară o perioadă de precampanie, campanie, buget de informare. Însă, prezenţa la urne a 3,7 milioane de cetăţeni în România, chiar dacă nu era un vot politic, cred că este un rezultat destul de bun. În orice caz, consider că responsabilitatea aparţine PSD, încercarea de politizare a referendumului de către acest partid făcând ca oamenii să nu se prezinte la vot, considerând că dacă ar face acest lucru l-ar valida pe Liviu Dragnea', a adăugat Gheorghe Falcă.

AGERPRES /(AS - autor: Ioan Weisl; editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

2018-10-08 15:17:03
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!