Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Brașov: 2013 a fost cel mai greu an de când sunt eu primar, susține Scripcaru

Brașov: 2013 a fost cel mai greu an de când sunt eu primar, susține Scripcaru

 

2013 a fost cel mai greu an de când este primar al Brașovului, din 2004, a declarat marți, într-o conferință de presă, George Scripcaru. "Anul 2013 a fost un an complicat, un an foarte greu din toate punctele de vedere, cu foarte multe efecte în plan instituțional, financiar, bugetar, economic, social, sportiv sau alt domeniu de activitate.

 

Foto: AGERPRES ARHIVA /BOGDAN BARBULESCU (C)

 

De când sunt eu primar al Brașovului, din 2004, acest an a fost cel mai greu, cu foarte multe probleme de ordin bugetar care au influențat toate celelalte domenii de activitate. Este primul an pe care îl încheiem cu un deficit bugetar de peste 5 milioane de lei", a afirmat Scripcaru.

El a spus că se așteaptă ca 2014 "să fie și mai complicat ca anul acesta, poate și mai greu, cu mari probleme financiare".

"Cu toate greutățile, vom continua investițiile aflate în derulare, dar le avem în vedere și pe cele care abia au început — cum sunt parcările din Poiana Brașov și de la Spitalul Militar sau Centrul de Afaceri de lângă Institutul de Cercetare pentru Cartof și Sfecla de Zahăr, dar să găsim și soluții pentru a funcționa în continuare așa cum trebuie să funcționeze un oraș turistic ca Brașovul. O să vedem dacă putem să accesăm niște împrumuturi de trezorerie sau din altă parte pentru a cofinanța partea noastră pentru proiectele europene. Este o soluție la care mă gândesc", a spus primarul.

Scripcaru a adăugat că este îngrijorat de temperaturile pozitive care se înregistrează în această perioadă și faptul că nu ninge. Chiar dacă pârtiile din Poiana Brașov sunt dotate cu instalații pentru producerea zăpezii artificiale, din cauza temperaturilor ridicate, acestea nu pot fi puse în funcțiune.

"M-aș bucura să ningă. Dacă nu ai zăpadă în această perioadă, nu este o situație plăcută, având în vedere că foarte mulți turiști vor petrece Revelionul în zona Brașovului. Mă îngrijorează temperaturile care sunt preconizate a fi cu plus. Chiar dacă faci zăpadă artificială, dar temperaturile sunt pozitive, nu faci altceva decât să împrăștii niște apă. Nu avem ce face, asta este situația" a concluzionat edilul. AGERPRES/(A-autor: Jana Pintili, editor: Diana Dumitru)

2013-12-17 16:23:16
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!