Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Boc: 2014 va semăna cu 2009 din punct de vedere al evenimentelor politice

Boc: 2014 va semăna cu 2009 din punct de vedere al evenimentelor politice

 

Primarul Emil Boc crede că anul 2014 va semăna cu anul 2009 din punct de vedere politic și că va fi unul greu pentru populație din cauza noilor taxe și impozite.

 

Foto: AGERPRES ARHIVA / RADU OLTEAN (C)

 

'Anul 2013 a arătat adevărata față a USL, care înseamnă impozite și taxe de toate felurile mărite pentru români, de la prețul utilităților, la taxe pentru agricultori, dar și pentru persoane fizice. Se arată fața USL în ce privește distrugerea statului de drept și a democrației. Aceste două fațete, românii nu le-au cunoscut la USL când au votat în decembrie 2012, nu au știut că USL va veni cu proiecte de lege care să legalizeze corupția în această țară, dar iată că fața USL iese la iveală', a spus Boc, luni, la o întrevedere cu presa după încheierea ultimei ședințe de Consiliu local din acest an.

Întrebat cum vede anul următor, Emil Boc a comparat 2014 cu anul 2009, când, de asemenea, au fost organizate atât alegeri europarlamentare, cât și prezidențiale.

El a mai spus că singurul lucru pe care și-l dorește anul viitor este ca democrația și procesele democratice să nu fie reversibile.

'Uitați-vă la proiectele de lege aprobate de Parlament sau aflate în dezbatere spre a fi aprobate. Acestea ne arată că cei 24 de ani de după Revoluție nu înseamnă definitiv democrație în România când USL este la putere. Va fi un an greu și pentru români, dacă ne uităm numai la taxele și impozitele pe care le-au impus, suplimentar, guvernanții', a mai spus Emil Boc. AGERPRES/(A—autor: Elena Stanciu, editor: Diana Dumitru)

2013-12-30 14:47:17
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!