Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Bacău: Administrația muncipiului va cheltui în următoarele patru luni 878.614 lei pentru fluidizarea traficului în oraș

Bacău: Administrația muncipiului va cheltui în următoarele patru luni 878.614 lei pentru fluidizarea traficului în oraș

 

Municipalitatea băcăuană va cheltui, în următoarele patru luni, 878.614 lei pentru a implementa, în baza unui proiect realizat de specialiștii proprii în colaborare cu Serviciul de circulație rutieră, o serie de investiții menite să contribuie la fluidizarea traficului rutier în oraș, a declarat, marți, pentru AGERPRES, primarul Romeo Stavarache.

 

Foto: AGERPRES FLUX /ALEX TUDOR

 

"Direcția de Drumuri Publice din cadrul Primăriei a făcut un studiu de teren, ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni, prin care s-a încercat identificarea unor soluții menite a conduce la descongestionarea traficului. În urma analizei efectuate, s-a constat drept urgente lucrări de amenajare a zonei Piața Sud, intersecției străzilor Calea Mărășești și Milcov, amenajarea intersecției dintre străzile Erou Gheorghe Rusu și 9 Mai, precum și amenajări de stații de autobuz pe străzile 9 Mai și B-dul Unirii pentru fluidizarea traficului", a precizat edilul Bacăului.

Potrivit acestuia, lucrările fac parte dintr-un "mai amplu programde reabilitarea a unor străzi, finanțat din fonduri europene și locale, menit a permite fluidizarea traficului rutier prin municipiu, până la finele anului viitor".

"Odată cu realizarea centurii ocolitoare a municipiului, ce va fi construită în regim de autostradă și ale cărei lucrări vor debuta în luna martie a anului viitor, precum și prin finalizarea, tot în 2014, a semicenturii interioare din partea nord—estică și sudică a Bacăului, investiție ce se va ridica — având în vedere și reabilitarea pasarelelor de cale ferată Letea și Calea Moinești — la peste 12 milioane de euro, locuitorii orașului vor beneficia nu numai de o descongestionare aproape totală a traficului rutier, dar și de o diminuare drastică a poluării aerului în zonă", a mai reliefat primarul Stavarache. AGERPRES(AS—autor: Cornel Cepariu, editor: Diana Dumitru)

2013-12-17 16:31:27
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!