Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Cioloș: Îi încurajez pe membrii Guvernului care doresc să candideze, dar să se retragă când începe campania

Cioloș: Îi încurajez pe membrii Guvernului care doresc să candideze, dar să se retragă când începe campania

 

Premierul Dacian Cioloș a declarat, miercuri, că îi încurajează să candideze la alegerile parlamentare pe membrii echipei sale guvernamentale care doresc acest lucru, dar a precizat că aceștia trebuie să se retragă din Guvern atunci când începe campania electorală.

"Am văzut speculații, pentru că unii din membrii echipei guvernamentale au făcut anumite declarații. (...) Nu numai că nu mai am o problemă, chiar îi încurajez și pe ei și pe alți tineri capabili, competenți care doresc să schimbe România în bine, să se angajeze politic, dacă doresc, și chiar la aceste alegeri. (...) Dacă membri ai echipei vor decide să candideze, dar nu pentru că le-o cer eu (...), i-am încurajat să facă politică, să o facă, însă, în momentul în care vor anunța că participă la alegeri (...) se vor retrage și vor merge în campania electorală", a afirmat Cioloș, la TVR.

Premierul a reiterat că, în ceea ce-l privește, nu se înscrie într-o formațiune politică, nu își face un partid și nici nu candidează la alegerile parlamentare din acest an.

Întrebat dacă va accepta să mai fie premier, în cazul în care va fi propus de o majoritate după alegerile parlamentare, Dacian Cioloș a răspuns: "Nici nu interpretez un 'dacă' sau un 'parcă'".

AGERPRES/(AS — autor: Cătălin Alexandru, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Adrian Dădârlat)

2016-08-31 22:25:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!