Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Băsescu despre cei ce vor să devină parlamentari PMP: Să aibă o meserie pe care să o fi practicat

Băsescu despre cei ce vor să devină parlamentari PMP: Să aibă o meserie pe care să o fi practicat

 

Președintele PMP, Traian Băsescu, le-a recomandat liderilor organizațiilor partidului drept criteriu de eligibilitate pentru candidații la alegerile parlamentare ca aceștia să aibă o meserie pe care să o fi practicat.

"Am făcut o recomandare și anume: președinții de organizații să recomande doritorilor să fie oameni care au o meserie. Când spun oameni care au o meserie nu mă refer la oameni care să aibă o diplomă, ci la oameni care să își fi practicat meseria și care să fie politicieni liberi. Atunci când nu ai practicat o meserie și te trezești proaspăt absolvent parlamentar nu vei face niciun rabat de la slugărnicia de a rămâne în politică cu orice preț. Cei care au o meserie vor face politică relaxați, pentru că vor ști că, dacă nu mai ies parlamentari la legislatura următoare, dacă sunt verticali în fața șefilor politici, au un refugiu în propria lor meserie", a afirmat miercuri Traian Băsescu la finalul Consiliului Executiv Național al PMP.

El a adăugat că experiența într-o meserie îi ajută pe parlamentari să contribuie la proiectele de lege dezbătute.

"Am avut și medici care nu au practicat niciodată și au ajuns și miniștri ai Sănătății sau medici ginecologi care nu au practicat niciodată, dar au ajuns miniștri ai Agriculturii. Am avut tot soiul de specimene. Atunci când ai o profesie practicată și care te face să te simți liber ca politician, ai și necesarul de experiență să contribui la acele legi care îți trec prin fața ochilor", a explicat Băsescu.

AGERPRES/(A — autor: Livia Popescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

2016-08-17 16:40:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!