Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Leonardo DiCaprio a fost criticat de PETA pentru că a filmat alături de un cimpanzeu

Leonardo DiCaprio a fost criticat de PETA pentru că a filmat alături de un cimpanzeu

 

Leonardo DiCaprio a devenit ținta criticilor organizației People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) după ce a fost de acord să filmeze alături de un cimpanzeu în ultimul film regizat de Martin Scorsese, "The Wolf Of Wall Street", conform publicației WENN.

 

Foto: AP ARHIVA / Charles Sykes

 

 

Activiștii PETA și-au îndreptat armele asupra lui DiCaprio, cunoscut la rândul său pentru activitățile ecologiste și implicarea în diferite campanii pentru salvarea animalelor, pentru că acesta ar ignora preocupările cu privire la cruzimea față de animalele folosite pe platourile de filmare. PETA a lansat o petiție online prin care îi solicită actorului să-și ia angajamentul că nu va mai filma niciodată alături de animale.

"Cineva atât de preocupat de problemele mediului, așa cum este Leonardo DiCaprio, ar trebui să știe mai bine decât să justifice prin acceptare o formă bine documentată de cruzime împotriva maimuțelor antropoide folosite pentru amuzament în show-biz", a comentat primatologul PETA Julia Gallucci pentru WENN.

"PETA speră că data viitoare în care Leo va citi un scenariu în care apare și o maimuță își va aminti că aceste animale sunt furate de la pieptul mamelor lor încă de pui și sunt supuse unor forme continue de abuzuri fizice — și apoi va cere revizuirea scenariului", a mai adăugat ea.

Scena controversată este, de altfel, una destul de simplă: personajul lui DiCaprio se plimbă de mână cu un cimpanzeu printr-un birou, iar apoi ia maimuța în brațe în timp ce schimbă replici cu un alt actor. AGERPRES/(AS — editor: Codruț Bălu)

2013-12-17 10:57:45
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!