Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Grupul Motorhead își anulează turneul europen din motive de sănătate a liderului său

Grupul Motorhead își anulează turneul europen din motive de sănătate a liderului său

 

Veteranii grupului britanic de heavy-metal Motorhead își anulează turneul european care urma să înceapă în februarie din cauza problemelor de sănătate ale liderului lor, Lemmy Kilmister, a anunțat formația vineri, într-un comunicat preluat de 20minutes.fr.

 

Foto: (c) AGERPRES ARHIVA /GRIGORE POPESCU 


Basistul de 68 de ani, figură emblematică a rockului internațional, lider al grupului din 1975, are diferite probleme legate de diabet, se menționează în comunicat. 'În pofida unor reale progrese, doctorii au apreciat că este prea devreme pentru un turneu complet, așa încât grupul și Lemmy au fost nevoiți, cu mare părere de rău, să îl anuleze', se mai arată în comunicat.

'Lemmy își cere scuze pentru toate inconvenientele produse fanilor săi și dorește ca toți să știe că este pe cale să se restabilească complet, prognosticul pe termen lung fiind extrem de bun', se adaugă în comunicat.

 

Turneul european urma să înceapă în luna februarie, în Marea Britanie, continuând la Paris, pe 22 februarie, amintește 20minutes.fr. AGERPRES/(AS—autor: Lelia Bretan, editor: Tudor Martalogu)

2014-01-24 14:13:19
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!