Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Avicii infirmă concertul anunțat în România, în mai; vânzarea de bilete pentru eveniment - oprită

Avicii infirmă concertul anunțat în România, în mai; vânzarea de bilete pentru eveniment - oprită

 

DJ-ul suedez cunoscut sub numele Avicii infirmă, pe pagina oficială de Facebook, spectacolul de la București anunțat pentru 2 mai de promoterii români, iar vânzarea de bilete online pentru acest eveniment a fost oprită momentan.

 

Foto: (c) TANJUG ARHIVA

 

Contactați de AGERPRES, reprezentanții organizatorilor au declarat că vor reveni cu detalii săptămâna viitoare.

Concertul Avicii a fost anunțat pe 20 ianuarie de către MEI Concerts Entertainment, iar spectacolul urma să aibă loc pe 2 mai, la Romexpo, începând cu ora 20,00.

Pe 22 ianuarie, artistul suedez a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: "Atenție România! Am înțeles că există zvonuri referitoare la un show (pe care îl voi susține — n.r.) în mai, în București. Această informație este, din păcate, falsă și nu am niciun show confirmat (acolo — n.r.) pentru moment. Îmi pare rău pentru toți cei care au crezut că acest anunț este adevărat. Anunțați acest lucru astfel încât nimeni să nu cumpere bilete pentru spectacol. Toate concertele mele confirmate sunt anunțate pe site-ul meu oficial", se arată în mesaj. De altfel, potrivit site-ului oficial Avicii, în mai, artistul are show-uri în America de Nord.

 

Vânzarea de bilete a fost anunțată exclusiv în rețeaua Bilete.ro, la următoarele categorii: Categoria VIP-300 de lei, Golden Ring — 225 de lei, Main Floor—175 de lei, Mezzanine — 150 de lei și General — 100 de lei.

Pe Bilete.ro, pe pagina dedicată show-ului Avicii de la București, vânzarea tichetelor este sistată. "Momentan vânzarea pentru acest eveniment este sistată. Vom reveni cu amănunte. Mulțumim pentru înțelegere", scrie Bilete.ro.

Avicii este numele de scenă al DJ-ului suedez în vârstă de 24 de ani Tim Bergling. Acesta a primit două nominalizări la Premiile Grammy, în 2012, pentru colaborarea sa cu David Guetta, la piesa "Sunshine", și în 2013, pentru "Levels". AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Georgiana Tănăsescu)

2014-01-24 19:55:36
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!