Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Alfonso Cuaron, premiat de regizorii americani pentru 'Gravity'

Alfonso Cuaron, premiat de regizorii americani pentru 'Gravity'

 

Regizorul mexican Alfonso Cuaron a primit premiul Sindicatului regizorilor americani pentru thrillerul spațial 'Gravity', ceea ce îi asigură un avans important în cursa pentru premiile Oscar, relatează duminică Reuters și AFP.

 

Foto: (c) Zou Zheng / XINHUA ARHIVA

 

'Este o onoare pe care o primesc cu umilință. Continuu să am o admirație adolescentină față de unii regizori și mă emoționează ideea de a vorbi cu ei', a mărturisit cineastul mexican la ceremonia decernării premiilor DGA — Directors Guild of America — desfășurată sâmbătă la Los Angeles.

 

Cuaron (52 de ani) a fost preferat de DGA în fața lui Paul Greengrass ('Captain Philips'), David O.Russell ('American Hustle'), Steve McQueen ('12 Years a Slave') și Martin Scorsese ('The Wolf of Wall Street').

În ultimii zece ani, laureații DGA au obținut și Oscarul pentru cea mai bună regie, cu excepția notabilă a lui Ben Affleck, distins anul trecut de sindicat pentru pelicula sa 'Argo', dar care nu a fost nominalizat la Oscar pentru regie.

Între ceilalți laureați ai ceremoniei de sâmbătă de la Los Angeles s-au numărat Vince Gilligan, pentru serialul de televiziune 'Breaking Bad', Steven Soderbergh pentru filmul de televiziune 'Behind the Candelabra', inspirat de viața pianistului Liberace, și regizoarea egipteano-americană Jehane Noujaim, pentru documentarul 'The Square', despre revoluția din Egipt. AGERPRES (AS — editor: Mihaela Toth)

2014-01-26 13:35:31
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!