Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

AFP: Francois Hollande a anunțat separarea de Valerie Trierweiler

AFP: Francois Hollande a anunțat separarea de Valerie Trierweiler

 

Președintele francez Francois Hollande a anunțat, sâmbătă, pentru AFP, separarea de partenera sa, Valerie Trierweiler, la două săptămâni după scandalul mediatic privind idila lui cu actrița franceză Julie Gayet.

 

Foto: XINHUA ARHIVA / GPO

 

Precizând că vorbește în nume personal și nu în calitate de șef al statului, fiind vorba despre 'viața sa privată', Francois Hollande a declarat: 'Eu știu că am pus punct vieții mele comune cu Valerie Trierweiler'.

Președintele francez s-a angajat pe 14 ianuarie în timpul unei conferințe de presă să clarifice situația relației sale de cuplu cu Valerie Trierweiler, după dezvăluirile făcute de revista Closer la 10 ianuarie referitoare la aventura sa cu actrița franceză Julie Gayet de 41 de ani.

Trierweiler își va relua activitățile de caritate cu o vizită în India pe care o va începe duminică, iar Hollande a dorit să soluționeze chestiunea până atunci.

Potrivit sondajelor de opinie, Francois Hollande (59 de ani) este cel mai nepopular președinte din Franța modernă. El are patru copii dintr-o relație anterioară cu Segolene Royal, membră a conducerii Partidului Socialist francez și candidată din partea acestuia la alegerile prezidențiale din 2007. Royal a anunțat separarea de Hollande la scurt timp după ce ea a pierdut acel scrutin în favoarea conservatorului Nicolas Sarkozy. AGERPRES/(AS — editor: Mihaela Moise)

2014-01-25 20:30:34
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!