Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Monden

Monden

Principalii câștigători ai Premiilor Grammy, cele mai înalte distincții din industria muzicală, acordate duminică seara de Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări a Statelor Unite ale Americii în cadrul celei de-a 56-a ceremonii anuale la Los Angeles:

 

Foto: captură youtube.com

 

* ALBUMUL ANULUI — 'Random Access Memories' — Daft Punk

* ÎNREGISTRAREA ANULUI — 'Get Lucky' — Daft Punk (remis interpreților Pharrell Williams și Nile Rodgers)

 

* CÂNTECUL ANULUI — 'Royals' (remis autorilor/compozitorilor — Joel Little și Ella Yelich O'Connor)

2014-01-27 08:02:13
Vezi Continuarea 

Pelicula 'Whiplash' a obținut marele premiu al festivalului de film independent american Sundance

Pelicula 'Whiplash', o dramă care are în centru relația conflictuală dintre un tânăr toboșar de jazz și profesorul său, a obținut marele premiu pentru ficțiune și premiul publicului la cea de-a 30-a ediție a festivalului american de film independent Sundance, informează duminică Reuters și AFP.

 

Foto: www.sundance.org

 

Filmul care îi are ca interpreți principali pe Miles Teller și J.K.Simmons este regizat de tânărul Damien Chazelle, distins și anul trecut la Sundance pentru scurt-metraj.

 

 

Marele premiu pentru documentar și l-a adjudecat 'Rich Hill', realizat de Tracy Droz Tagos și Andrew Droz Palermo și care face portretul a trei adolescenți defavorizați dintr-un orășel din statul american Missouri.

2014-01-26 13:54:38
Vezi Continuarea 

Alfonso Cuaron, premiat de regizorii americani pentru 'Gravity'

Regizorul mexican Alfonso Cuaron a primit premiul Sindicatului regizorilor americani pentru thrillerul spațial 'Gravity', ceea ce îi asigură un avans important în cursa pentru premiile Oscar, relatează duminică Reuters și AFP.

 

Foto: (c) Zou Zheng / XINHUA ARHIVA

 

'Este o onoare pe care o primesc cu umilință. Continuu să am o admirație adolescentină față de unii regizori și mă emoționează ideea de a vorbi cu ei', a mărturisit cineastul mexican la ceremonia decernării premiilor DGA — Directors Guild of America — desfășurată sâmbătă la Los Angeles.

2014-01-26 13:35:31
Vezi Continuarea 

AFP: Francois Hollande a anunțat separarea de Valerie Trierweiler

Președintele francez Francois Hollande a anunțat, sâmbătă, pentru AFP, separarea de partenera sa, Valerie Trierweiler, la două săptămâni după scandalul mediatic privind idila lui cu actrița franceză Julie Gayet.

 

Foto: XINHUA ARHIVA / GPO

 

Precizând că vorbește în nume personal și nu în calitate de șef al statului, fiind vorba despre 'viața sa privată', Francois Hollande a declarat: 'Eu știu că am pus punct vieții mele comune cu Valerie Trierweiler'.

Președintele francez s-a angajat pe 14 ianuarie în timpul unei conferințe de presă să clarifice situația relației sale de cuplu cu Valerie Trierweiler, după dezvăluirile făcute de revista Closer la 10 ianuarie referitoare la aventura sa cu actrița franceză Julie Gayet de 41 de ani.

2014-01-25 20:30:34
Vezi Continuarea 

Journal du Dimanche: Francois Hollande va anunța separarea de Valerie Trierweiler

Președintele francez Francois Hollande urmează să anunțe sâmbătă (25 ianuarie) separarea de partenera sa, Valerie Trierweiler, în urma scandalului mediatic privind idila lui cu actrița franceză Julie Gayet, potrivit publicației 'Journal du Dimanche', citată de Reuters.

 

Foto: (c) Zhou Lei / XINHUA ARHIVA

 

Trierweiler își va relua activitățile de caritate cu o vizită în India pe care o va începe duminică, iar Hollande vrea să soluționeze chestiunea până atunci. ''Comunicatul de presă al Palatului Elysee ar urma să fie emis astăzi'', a comentat respectabilul săptămânal francez.

2014-01-25 13:31:26
Vezi Continuarea 

INTERVIU Designerul Eli Lăslean: A fi creator de modă este o ecuație cu multe necunoscute

Creatoarea de modă Eli Lăslean, care a îmbrăcat multe dintre vedetele autohtone, spune, într-un interviu acordat AGERPRES, că a fi creator de modă este o ''ecuație cu multe necunoscute''.

 

Foto: (c) ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO

 

Creatoarea brandului românesc — ELLIS — a mărturisit că femeia pe care o îmbracă este inteligentă, cu educație, care iubește succesul profesional.

Eli Lăslean vorbește în interviu despre povestea vieții ei — cum a început afacerea, cum a reușit să pătrundă în peisajul modei internaționale, cum și-a deschis primul magazin la București.

AGERPRES: Cum a început povestea Eli Lăslean în domeniul modei? Ce v-a determinat să vă apucați de modă?

Eli Lăslean: A fost o poveste să zicem de suflet pentru că eu am o formație de economist. Pentru că a fost momentul Revoluției, când traiectoria mea de economist s-a încurcat într-un fel. Eu cred că am o formație de creator să zic așa, de artist. Formația artistică mi-a amprentat viața, tot timpul am simțit nevoia să mă exprim într-un fel, să fac lucrurile într-un fel, să dau o anumită formă și totuși am fost o elevă silitoare, am avut mereu premiul întâi la școală, am terminat Facultatea de Științe Economice cu 9,75, totul părea ok, dar începând să lucrez mi-am dat seama că munca de economist nu îmi dă satisfacția de a mă exprima și de a reflecta în exterior ceea ce sufletul meu simțea.

Am terminat facultatea în 1980, câțiva ani am practicat meseria de economist, dar a venit Revoluția care ne-a făcut pe majoritatea să ne regândim traiectoria vieții, adică a fost ca și când s-au deschis porțile și visele neîmplinite puteau să aibă o șansă de a se naște. În timpul facultății am acumulat niște frustrări, în sensul în care, în anul doi, terminând cu zece o sesiune și fiind desemnată Miss Centrul Universitar Timișoara, la recomandarea profesorilor, am fost propusă să devin membră de partid. Întâmplarea a făcut ca cererea mea pusă în discuție să fie refuzată pe motiv că nu am nivel politic, că mă preocupă moda, că îmi vând cartela și îmi cumpăr haine pentru care nu aș putea face cinste membrilor de partid. Mi-a fost respinsă cererea de a intra în rândul membrilor de partid, lucru care sincer nu mi-a căzut bine și mi s-a părut o nedreptate care mi se face și am trăit niște ani cu dorința de a-mi lua revanșa.

Unul dintre designerii preferați fiind Emanuel Ungaro undeva am găsit un citat în care el spunea că "succesul e cea mai bună revanșă" și atunci niște ani mi-am bătut capul și m-am tot gândit ce aș putea eu să fac să am succes. Momentul Revoluției, care a aruncat totul în aer și pe mine m-a prins pe post de contabil șef la Organizația Pionierilor, într-un fel m-am bucurat pentru că mi s-a dat libertatea de a îmi alege altceva. Am fost fascinată de posibilitatea asta și cu ajutorul emisiunilor care se dădeau atunci pe TVR 1 despre antreprenori de succes din țările occidentale și inspirată și de serialul ''Prețul succesului'' și destinul Emmei Harte. M-a făcut să extrapolez acest exemplu în viața mea și cum acasă eram obișnuită să îmi fac o fustă sau o bluzică, o rochiță, învățasem de la mama mea să cos la mașină și să confecționez mici obiecte vestimentare, m-am gândit că aș putea să încerc să fac modă, pentru că era clar că era marea provocare cu care simțeam eu că aș putea să dau ceva.

În facultate eram numită de unii colegi și profesori ''arbitrul eleganței''. Întotdeauna mi-a plăcut să dau sfaturi celor din jur, drept pentru care virarea spre modă nu a fost decât la un pas. În 1991 mi-am dat demisia din postul de economist la un trust agricol și am început să fac hăinuțe la mașina de cusut din bucătărie. Pe acea vreme băiatul meu avea șapte ani, i-am adunat pe prietenii și colegii lui și am decis să fac o colecție pentru copii, pe care am prezentat-o în Sala Polivalentă din Arad la o competiție și a fost ca în filme. A fost un mare succes. În trupa de copii era pe vremea aceea și fetița lui Helmuth Duckadam — Brigitte și totul a fost ca într-o poveste frumoasă cu fetițele cu rochițe, băieții cu papioane, a fost tare frumos.

Eu m-am apropiat cu reținere și prudență de acest domeniu pe care îl iubeam, dar despre care nu știam nimic. Lucrul care m-a preocupat a fost să văd dacă aș putea să devin un nume care poate să spună ceva. Îmi amintesc că după trei luni am reușit să îmi cumpăr primul balot de material, până atunci îmi cumpăram cu metrul de la magazin. Auzisem de un târg de modă care se desfășura la Milano, la câteva luni după ce m-am hotărât să mă ocup de modă și soțul meu, care pe atunci era suportul meu moral, m-a încurajat și cu singurii bani care îi aveam în casă am decis să merg la Milano. A fost cred că alegerea mea norocoasă pentru că acolo am reușit să văd pe viu peisajul modei internaționale. Am reușit să ajung într-o sală de prezentare, iar prima colecție pe care am văzut-o a fost Gucci. Nu pot să vă spun cât de fascinată, de emoționată și de impresionată am fost, știu numai că atunci când am văzut în fața mea pe podium pe Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista lacrimile au început să curgă pe fața mea și mi-am dat seama că viața mea poate să aibă un alt sens și lucrul acesta s-a și întâmplat pentru că impresionată de ce am văzut acolo am venit acasă și am început să organizez prezentări de modă în România care să semene puțin cu ceea ce văzusem eu la Milano.

Mi-am dat seama de prăpastia care există între piața românească și piața Occidentală pentru că în România comunistă moda nu se putea dezvolta, deci nu aveam nicio legătură cu modă, erau doar niște confecții de serie, dar, având șansa să văd acolo, pentru mine drumul a început să se creioneze într-un fel și a fost un parcurs anevoios și dificil, dar făcut cu multă dragoste și cu pasiune și cu încredere că voi reuși. Am avut șansa să îl am alături pe soțul meu, dar nu a durat prea mult pentru că la șapte ani după ce am început acest periplu în lumea modei la unul dintre drumurile pe care le-am făcut spre București la un târg de profil, să cumpărăm niște mașini de cusut, un TIR nenorocit ne-a lovit și a urmat un calvar. Soțul meu a fost afectat foarte grav și după patru luni de stat într-un spital din București, apoi l-am dus în Ungaria, l-am pierdut spre sfârșitul anului.

Aveam 24 de angajați, aveam un copil de 15 ani care tocmai intrase la liceu. A fost o tragedie care ne-a zguduit familia din plin, dar pe care eu m-am străduit să o depășesc rămânând în minte cu dictonul "succesul este cea mai bună revanșă". Simțeam că viața mi-a tras un pumn. Simțeam că eram la un pas de a fi desființată. Întreg echilibrul era dat peste cap, dar nu îmi plac eșecurile și am simțit nevoia să mă adun, să mă mobilizez, să trec mai departe și să fiu pentru copilul meu un sprijin. La șase săptămâni după ce l-am înmormântat pe soțul meu am primit invitația la primul târg de modă din România — Modexpo. Am acceptat pentru că plecam oriunde numai să nu văd acasă locul gol. Venirea în București cu o expoziție cu hainele pe care eu le făceam cu dragoste la Arad a fost o revelație. Am avut un succes nebun, am vândut tot. M-am întors acasă cu banii necesari plătirii furnizorilor, iar de acolo a fost încă un târg în World Trade Center la Christmas Day — după o lună de participare la acest târg alt succes, alți bani, care m-au reechilibrat și am putut să trec cu bine acel an și a venit invitația de a-mi deschide un magazin la Sofitel, în galeria comercială World Trade Center.

În fața pericolului am ales să fiu curajoasă, nu mai aveam nimic de pierdut, dacă altădată aș fi fost prudentă în a veni în București, în Capitala în care existau deja niște nume conturate, nu mai conta și am zis ok. Am avut șansa, norocul și le sunt recunoscătoare prietenilor mei și ai soțului meu care m-au ajutat și care au fost alături de mine și de fiul meu, Marius, și ne-am trezit că o văduvă și un orfan cu mobila adusă de la Arad ne-am deschis un magazin în Capitală. La început eram chiar eu la vânzare pentru că nu aveam angajați, dar lucrurile s-au aranjat și magazinul nostru a fost rampa de lansare în moda națională pentru că aici a fost locul unde am început să fim văzuți. A fost vitrina unde priveau cu admirație vedete importante. Îmi aduc aminte de Andreea Esca, cea care ne-a pășit pragul și care zicea ''wow, ce lucruri frumoase!''. Îmi aduc aminte de Alessandra Stoicescu, căreia am avut șansa și onoarea să îi creez vestimentația timp de trei ani. (...) I-am făcut rochia de mireasă soției lui George Ogăraru, apoi am creat o rochie pentru soția lui Mihai Covaliu, apoi m-am ocupat și de vestimentația prezentatoarelor de știri de la Prima TV — Cristina Țopescu, Magda Vasiliu.

Prima mare prezentare pe care am făcut-o în București a fost în anul 2000, la hotel Marriott, atunci am fost foarte curajoasă. Am organizat un show de modă fairplay în memoria soțului meu și a fost ceva cu totul deosebit. L-am avut consilier pe Ovidiu Buta. Am făcut o colecție frumoasă de 100 de piese, pantofii au fost oferiți de Mihai Albu, era prima ieșire pe scenă a pantofilor lui Mihai Albu într-o prezentare de modă în show-ul Ellis din anul 2000. Am gândit un show în care echipa națională de scrimă a României a făcut preambulul prezentării. Am mers pe muzica din ''Gladiatorul'' și am încheiat prezentarea cu ieșirea triumfală a Laurei Badea printre scrimerii așezați în poziție de salut, iar la final am apărut eu cu o caschetă de scrimeră. Vreau să spun că noi, femeile, avem o capacitate pe care nici noi nu o bănuim — de a depăși unele momente critice și foarte dificile din viață. În acel show am avut-o pe Bianca Brad, Iulia Frățilă, Monica Davidescu, Anca Țurcașiu — a fost foarte frumos.

AGERPRES: Ce vă inspiră în creațiile pe care le faceți? Cum ați descrie femeia care vă poartă hainele?

Eli Lăslean: Permanent am fost preocupată de a vedea cum trebuie să arate femeia preocupată de carieră, pentru că femeia pe care o îmbrac eu este femeia inteligentă, femeia cu educație, femeia care iubește succesul profesional, dar nu numai, și totdeauna am fost preocupată să văd cum trebuie să fie îmbrăcată o astfel de femeie, astfel încât haina să fie aliatul ei. Noi, prin felul în care ne îmbrăcăm, transmitem un mesaj nonverbal, de multe ori, necunoscând codul vestimentar, mesajul transmis este greșit, este în defavoarea noastră. Normal că tendințele în modă mă preocupă. În permanență sunt la curent cu ce spun marii creatori, dar pe lângă asta încerc să mă gândesc ce aș purta eu. Hainele pe care le creez le fac după sufletul meu, încercând o transpunere personală a tendințelor internaționale. Foarte rar produc haine pe care eu nu le-aș îmbrăca, multe s-au născut pe mine. Eu le îmbrac prima dată, mă uit în oglindă și spun este bine sau nu. Sunt foarte atentă cum se îmbracă lumea civilizată, drept pentru care nu o dată am încercat să introduc moda pălăriilor, care își au locul lor într-o lume civilizată, dar nu prea am reușit pentru că societatea românească, din păcate, nu are o aplecare pentru lucrurile educate și de bun simț. Încerc să fac din veșmânt cartea de vizită cea mai fidelă a fiecărei persoane, iar ceea ce fac cu mare plăcere atunci când sunt solicitată să fac o ținută personalizată este în a transpune în exterior caracterul persoanei, adică rochia, ținuta respectivă trebuie să aibă ceva din configurația sufletească a celei care o poartă. Pun mare accent pe modă ca o stare de spirit. Prin modă transmitem un ideal, o imagine (e la modă să ai unghiile lungi sau scurte, machiajul să fie discret sau nu, fusta scurtă sau lungă etc) ... pentru unii e la modă să ai spatele gol — nu sunt pentru, am ceva împotriva mireselor cu spatele gol, întrucât consider că rochia de mireasă ar trebui să reprezinte altceva decât o invitație la seducție.

AGERPRES: Când vorbiți despre design vestimentar, care este raportul între artă și meșteșug sau cât la sută este inspirație și cât meseria învățată?

Eli Lăslean: Normal că atunci când vorbim de designul vestimentar arta trebuie să fie 70% sau 80% și restul completat cu marea artă a meșteșugului realizării produsului. Linia, tăietura pe care o are haina, cromatica, maniera în care abordezi o haină ține clar de inspirație și de niște precepte estetice. Într-adevăr ca o haină să fie valoroasă trebuie să fie și foarte bine lucrată, dar o haină perfect lucrată, care nu are nicio particularitate, nu are creativitate, e ca un șablon, nu cred că poate să fie o piesă deosebită.

AGERPRES: Cum vă dați seama ce își dorește o clientă, ce i se potrivește?

Eli Lăslean: Încerc să o cunosc, de aceea, când am o întâlnire cu o clientă, încerc să fac un fel de diagnostic. Să văd ce fel de persoană este, să văd ce îi place, pentru că haina trebuie să o reprezinte și nu vreau eu să îi inoculez gustul meu. Între haină și om trebuie să fie o armonie perfectă, numai atunci persoana respectivă strălucește, de aceea întotdeauna încerc să înțeleg gustul persoanei. De cele mai multe ori se întâmplă ca gusturile să fie corect definite și atunci sarcina mea este foarte ușoară, dar atunci când văd că gusturile au luat-o razna încerc să o sfătuiesc și câteodată, dacă este o persoană apropiată, îmi exprim foarte tranșant părerea când gustul nu este în avantajul persoanei, pentru că de multe ori oamenilor le plac anumite culori, anumite stiluri care nu îi avantajează.

AGERPRES: Cum este să fii creator de modă în România?

Eli Lăslean: Este interesant. Dacă ești doar creator de modă și nu ai și o percepție destul de realistă asupra mediului de afaceri este destul de dificil. Depinde cum te poziționezi, nu este ușor, dar depinde — dacă trăiești din modă, atunci trebuie să fie orientată într-o structură economică, practică. Dacă este doar un moft atunci lucrurile stau altfel, depinde cum te raportezi la ea și de pe ce poziție și ce reprezintă moda pentru că poți să fii un creator de modă boem, care o face doar așa din hobby sau poți să fii un stilist, un designer care trăiește din asta și pentru care moda este o profesie și atunci e destul de complicat. Din păcate, în România postdecembristă, nu avem un sistem al modei, nu avem o Cameră Națională de Modă românească, cum există în toate țările civilizate, ca să nu mai vorbim de un sindicat de pret-a-porter sau sindicate de couture. A fi creator de modă este o ecuație cu multe necunoscute și trebuie să fii extrem de priceput ca să ajungi la rezultatul dorit.

AGERPRES: Din punct de vedere financiar cum ați resimțit criza? A scăzut numărul de clienți?

Eli Lăslean: Criza s-a resimțit într-adevăr, dar eu personal, în maniera în care mi-am restructurat Casa de modă, sincer nu am simțit criza pentru că, bazându-mă pe o clientelă fidelă, am trecut destul de ușor peste criză și chiar am evoluat calitativ, în sensul în care am ținut legătura mai strânsă cu persoanele care apreciază moda pe care eu o fac și în felul acesta ne-am apropiat. Criza ne-a apropiat.

AGERPRES: Recent ați participat la un renumit târg de nunți din Capitală. Cum a fost?

Eli Lăslean: A fost foarte frumos. A fost avalanșă de clienți la noi în stand. Conceptul de multibrand pe care l-am lansat recent se pare că este unul dintre lucrurile inspirate pe care le-am făcut în sensul în care am decis ca, alături de ELLIS, să aduc și alte branduri străine care să facă oferta pe care noi o avem pentru clientela noastră deosebit de bogată și completă. A fost bine, a fost frumos. Am avut întâlniri de suflet cu vechi clienți sau mai noi.

AGERPRES: Care a fost cea mai dorită rochie de mireasă, dacă puteți să ne descrieți cum arată și cât costă?


Eli Lăslean: Cea mai scumpă rochie de la noi a fost o rochie de 1.200 de euro de la Demetrios. Aceasta a fost cea mai des probată. Este o rochie relativ clasică, cu bustieră și acoperită cu dantelă brodată, cu o trenă amplă și o linie de fustă largă pe crinolină cu tuluri și aplicații de dantelă. O rochie frumoasă, romantică și foarte somptuoasă.

AGERPRES: Ce vă cer clientele dvs atunci când comandă o rochie de mireasă și ce le recomandați?

Eli Lăslean: Depinde de cliente. Chiar pot spune că avem păreri foarte împărțite și solicitări foarte diverse. Sunt persoane care doresc o simplă rochie de mireasă, care să nu fie nici din dantelă, nici din voal, o rochie simplă. Sunt persoane care își doresc rochii ample de prințese cu crinolină și spectaculoase, foarte apreciate fiind și siluetele sirenă. De obicei pentru sirenă se dorește ca ele să fie acoperite de dantelă sau dantelă paietată, dantelă cu mărgele.

AGERPRES: Care a fost cea mai nonconformistă rochie de mireasă pe care ați creat-o?

Eli Lăslean: Cea mai senzațională rochie pe care am avut ocazia să o executăm la comandă a fost a unei cliente fidele care ne-a solicitat rochia prințesei Danemarcei și am fost încântată să observ că am putut să o reproducem 100%. Se căsătorea cu un nobil italian și a dorit pentru cununia ei să aibă această rochie deosebită. A fost o rochie cu un look antic, foarte deosebită. Foarte multe fete vin cu imagini luate de pe internet, unde multiplele fotografii cu mirese fac fixație în mintea plină de vise a fetelor.

AGERPRES: În colecțiile de haine ce materiale preferați?

2014-01-25 11:16:33
Vezi Continuarea 

Lansarea filmului biografic despre Grace Kelly a fost din nou amânată

Weinstein Company a amânat din nou, în mod inexplicabil, lansarea unui film biografic despre Gene Kelly, cu Nicole Kidman în rolul principal, peliculă ce ar fi trebuit să fie lansată peste două luni, conform Hollywood Reporter.

 

Foto: (c) Cheong Kam Ka / XINHUA ARHIVA

 

Nicole Kidman interpretează rolul legendarei starlete de la Hollywood Gene Kelly, care prin căsătorie avea să devină prințesa Grace de Monaco, iar lansarea filmului a fost amânată pentru a doua oară. Conform sursei citate, varianta finală a filmului nu a fost trimisă companiei de producție, provocând probleme echipei de marketing.

 

"Noi ne luptăm pentru acest film, dar atunci când ai de-a face cu distribuitori americani așa cum este Weinstein, nu prea mai ai ce face. În prezent există două versiuni ale acestui film: a mea și a lor... ceea ce mi se pare o catastrofă", comenta recent regizorul acestui film, Olivier Dahan, pentru o publicație franceză.

2014-01-24 20:47:28
Vezi Continuarea 

Natalie Portman a contribuit la designul unui nou ceas de lux Richard Mille

Actrița Natalie Portman a contribuit la designul unui nou ceas de lux în serie limitată, alături de Richard Mille, proprietarul gamei de ceasuri de lux cu același nume, conform starpulse.com.

 

Foto: captură youtube.com

Banii rezultați din comercializarea acestei noi game de ceasuri vor fi donați organizației caritabile Free the Children. Natalie Portman este ambasador al acestei organizații.

2014-01-24 20:28:25
Vezi Continuarea 

Avicii infirmă concertul anunțat în România, în mai; vânzarea de bilete pentru eveniment - oprită

DJ-ul suedez cunoscut sub numele Avicii infirmă, pe pagina oficială de Facebook, spectacolul de la București anunțat pentru 2 mai de promoterii români, iar vânzarea de bilete online pentru acest eveniment a fost oprită momentan.

 

Foto: (c) TANJUG ARHIVA

 

Contactați de AGERPRES, reprezentanții organizatorilor au declarat că vor reveni cu detalii săptămâna viitoare.

Concertul Avicii a fost anunțat pe 20 ianuarie de către MEI Concerts Entertainment, iar spectacolul urma să aibă loc pe 2 mai, la Romexpo, începând cu ora 20,00.

Pe 22 ianuarie, artistul suedez a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: "Atenție România! Am înțeles că există zvonuri referitoare la un show (pe care îl voi susține — n.r.) în mai, în București. Această informație este, din păcate, falsă și nu am niciun show confirmat (acolo — n.r.) pentru moment. Îmi pare rău pentru toți cei care au crezut că acest anunț este adevărat. Anunțați acest lucru astfel încât nimeni să nu cumpere bilete pentru spectacol. Toate concertele mele confirmate sunt anunțate pe site-ul meu oficial", se arată în mesaj. De altfel, potrivit site-ului oficial Avicii, în mai, artistul are show-uri în America de Nord.

2014-01-24 19:55:36
Vezi Continuarea 

Grupul Motorhead își anulează turneul europen din motive de sănătate a liderului său

Veteranii grupului britanic de heavy-metal Motorhead își anulează turneul european care urma să înceapă în februarie din cauza problemelor de sănătate ale liderului lor, Lemmy Kilmister, a anunțat formația vineri, într-un comunicat preluat de 20minutes.fr.

 

Foto: (c) AGERPRES ARHIVA /GRIGORE POPESCU 


Basistul de 68 de ani, figură emblematică a rockului internațional, lider al grupului din 1975, are diferite probleme legate de diabet, se menționează în comunicat. 'În pofida unor reale progrese, doctorii au apreciat că este prea devreme pentru un turneu complet, așa încât grupul și Lemmy au fost nevoiți, cu mare părere de rău, să îl anuleze', se mai arată în comunicat.

'Lemmy își cere scuze pentru toate inconvenientele produse fanilor săi și dorește ca toți să știe că este pe cale să se restabilească complet, prognosticul pe termen lung fiind extrem de bun', se adaugă în comunicat.

2014-01-24 14:13:19
Vezi Continuarea 

Leonardo DiCaprio a fost criticat de PETA pentru că a filmat alături de un cimpanzeu

Leonardo DiCaprio a devenit ținta criticilor organizației People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) după ce a fost de acord să filmeze alături de un cimpanzeu în ultimul film regizat de Martin Scorsese, "The Wolf Of Wall Street", conform publicației WENN.

 

Foto: AP ARHIVA / Charles Sykes

 

 

Activiștii PETA și-au îndreptat armele asupra lui DiCaprio, cunoscut la rândul său pentru activitățile ecologiste și implicarea în diferite campanii pentru salvarea animalelor, pentru că acesta ar ignora preocupările cu privire la cruzimea față de animalele folosite pe platourile de filmare. PETA a lansat o petiție online prin care îi solicită actorului să-și ia angajamentul că nu va mai filma niciodată alături de animale.

"Cineva atât de preocupat de problemele mediului, așa cum este Leonardo DiCaprio, ar trebui să știe mai bine decât să justifice prin acceptare o formă bine documentată de cruzime împotriva maimuțelor antropoide folosite pentru amuzament în show-biz", a comentat primatologul PETA Julia Gallucci pentru WENN.

2013-12-17 10:57:45
Vezi Continuarea 

Lindsay Lohan dorește să-și publice toate secretele într-o carte

Lindsay Lohan, fata rea de la Hollywood, s-a întâlnit cu reprezentanții agenției literare Waxman Leavall din New York pentru a discuta pe marginea proiectului unei autobiografii în care să-și povestească toate secretele, conform starpulse.com.

 

Foto: AP FLUX / Charles Sykes

Viitoarea carte se află în stadiul de început, Lindsay pornind totul cu o serie de însemnări de jurnal făcute în timp ce se afla internată într-o clinică de dezintoxicare.

În carte Lindsay Lohan ar urma să vorbească despre viața ei din postura de copil vedetă al Disney, va trata problema drogurilor, relațiile cu alte celebrități de ambele sexe (inclusiv relația ei lesbiană cu DJ-ul Samantha Ronson) dar și problemele numeroase pe care le-a avut cu legea și "concediile" pe care și le-a petrecut în diferite clinici de reabilitare.

2013-12-16 15:32:43
Vezi Continuarea