Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Maramureș: Iohannis consideră investițiile ca fiind necesare în toată țara

Maramureș: Iohannis consideră investițiile ca fiind necesare în toată țara

 

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a vizitat joi compania specializată în producerea mobilei "Italsofa" Baia Mare și a discutat cu angajații și conducerea fabricii.

Foto: (c) Alex MICSIK / AGERPRES FOTO

"Asemenea investiții ar trebuie să avem oriunde în țară. E un lucru remarcabil ce ați făcut aici", a afirmat Klaus Iohannis.

"Italsofa" este o companie cu capital integral italian, susbidară a Grupului Natuzzi, și care produce sofale pentru piața internă și externă. Ponderea cea mai mare o reprezintă exporturile. Firma din Baia Mare lucrează cu peste o mie de angajați și exportă produsele în 123 de țări. Grupul Natuzzi a investit în fabrica din Baia Mare peste 40 milioane de euro, în echiparea și dotarea cu linii de producție competitive.

Candidatul ACL a vizitat și compania română "Aramis" din Baia Mare, o altă fabrică producătoare de mobilă cu peste 3.000 de angajați.

"Sunt impresionat de fabrică și lucrul cel mai important e faptul că avem o întreprindere românească ce a reușit să ajungă foarte puternică prin modul în care patronii au văzut dezvoltarea, prin modul în care dvs. ați înțeles să munciți aici. Este extrem de important pentru noi, pentru noi românii, să avem locuri de muncă foarte bune și cred că dvs. sunteți dintre cei care aveți locuri de muncă foarte bune", a spus Klaus Iohannis.

Candidatul ACL a fost însoțit de liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Mircea Man, Felician Cerneștean, și liberalii Mircea Dolha, Cristian Anghel și Ovidiu Nemeș.

Klaus Iohannis va participa, de asemenea, în municipiul Sighetu Marmației la deschiderea oficială a Școlii Politice "Gheorghe I. Brătianu", va depune o coroană de flori la Troița Brătienilor din Cimitirul Săracilor aflat la marginea orașului și va vizita Memorialul Victimelor Comunismului și a Rezistenței din Sighetu Marmației.

AGERPRES/(AS — autor: Leontin Cupar, editor: Cristian Anghelache)

2014-10-16 16:52:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!