Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Hunedoara: Bărbat amendat pentru că sfătuia alegătorii să voteze un anumit candidat

Hunedoara: Bărbat amendat pentru că sfătuia alegătorii să voteze un anumit candidat

 

Un bărbat care sfătuia alegătorii cu cine să voteze, duminică, în vecinătatea unei secții de votare din Deva, a fost amendat de polițiști cu 1.400 de lei, fapta fiind anunțată printr-un apel la numărul unic 112, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Nițu.

Potrivit acestuia, alte două apeluri la numărul 112, prin care erau anunțate posibile încălcări ale legislației electorale, nu s-au confirmat.

"La Deva, procesul de votare a decurs în condiții de legalitate, fără a se constata încălcări ale ordinii și liniștii publice în incinta sau în zona adiacentă secțiilor de votare. Până la ora 19,30 au fost înregistrate trei apeluri la numărul de urgență 112, prin care semnalau posibile încălcări ale legislației electorale. În urma verificărilor, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 1.400 lei, conform Legii 115/2015. Celelalte două sesizări nu s-au confirmat", a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Nouă candidați, dintre care trei sunt independenți, s-au înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Deva, potrivit datelor Biroului Electoral de Circumscripție Deva.

Alegerile locale parțiale pentru Primăria Deva au loc după ce fostul edil Mircia Muntean (PSRO) a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, în data de 24 aprilie 2017.

AGERPRES / (AS — autor: Sorin Blada, editor: Irina Poenaru, editor online: Adrian Dădârlat)

2017-11-05 20:59:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!