Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Gorghiu: PSD are o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, în București

Gorghiu: PSD are o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, în București

 

Copreședintele PNL Alina Gorghiu consideră că social-democrații nu și-au desemnat până în prezent candidații la alegerile locale din București întrucât ar avea "o lipsă de resurse umane credibile" pentru Capitală.

"Eu aș miza pe o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, pe București. Eu m-aș simți jignită în locul domnului Dragnea dacă trei foști miniștri — pe care partidul meu i-a susținut într-un cabinet și le-a dat girul și i-a purtat pe brațe într-o funcție de demnitate publică — mi-ar spune ''nu'' cu atâta seninătate și nu s-ar angaja într-o competiție (...) în care partidul are nevoie de ei", a declarat Gorghiu, luni, la Realitatea TV, întrebată de ce crede că PSD nu și-a desemnat până în prezent candidații pentru București.

În opinia sa, este "complet deplasat" pentru un partid să își nominalizeze candidații în apropierea termenului de depunere a listelor electorale, întrucât, consideră liderul liberal, electoratul nu are timp să vadă ce proiecte au candidații respectivi, dacă ele sunt sau nu viabile.

"Un partid politic se pregătește serios pentru alegeri și arată că este un partid serios în fața electoratului când vine cu oferta electorală din timp", a mai spus copreședintele PNL.

AGERPRES/(A — autor: Cătălin Alexandru, editor: Cristina Tatu, editor online: Alexandra Cruceru)

2016-03-07 21:30:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!