Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Gorghiu: PNL nu va face nicio alianță preelectorală sau postelectorală cu Băsescu sau PSD

Gorghiu: PNL nu va face nicio alianță preelectorală sau postelectorală cu Băsescu sau PSD

 

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că partidul pe care îl conduce nu va face nicio alianță nici preelectorală, nici postelectorală cu Traian Băsescu sau cu PSD și a precizat că apelul privind concentrarea votului pe candidatul PNL la Primăria Capitalei este adresat în principal electoratului.

* Gorghiu: PSD are o lipsa de resurse umane credibile în acest moment, în București

"Nu neg că avem nevoie de fiecare vot care ar putea să fie direcționat la un moment dat sau altul către alți candidați. Fiecare partid are dreptul să-și susțină candidatul, dar în același timp se poate gândi că votul acela se duce în defavoarea dreptei. (...) PNL are o decizie în forurile de conducere. Nu vom face nicio alianță preelectorală sau postelectorală nici cu Traian Băsescu, nici cu PSD. Eu mă adresez nu în principal liderilor de partid, apelul meu este în principal făcut electoratului acestor partide", a spus Gorghiu, la Realitatea TV.

În opinia sa, cine nu va vota în aceste alegeri locale PNL și candidații Partidului Național Liberal va favoriza câștigarea Bucureștiului și a sectoarelor de către PSD.

"Nu e o bătălie în foarte mulți, e o bătălie în doi. (...) Am auzit discuții azi, ieri cum că ne adresăm unui candidat sau altuia. Nu, ne adresăm electoratului celorlalte partide de pe dreapta pentru că e important să înțeleagă (...) de ce ar trebui să-și concentreze votul pe candidatul PNL la Primăria generală", a precizat Alina Gorghiu.

AGERPRES/(A — autor: Cătălin Alexandru, editor: Cristina Tatu, editor online: Alexandra Cruceru)

2016-03-07 21:36:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!