Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Gabriela Szabo: Performanța din sport vreau să o aduc astăzi și în politică

Gabriela Szabo: Performanța din sport vreau să o aduc astăzi și în politică

 

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, care candidează pentru un mandat de deputat, a declarat că dorește să aducă și în politică performanța din sport.

Foto: Grigore POPESCU / AGERPRES FOTO

"Pentru mine, sincer, astăzi este o mare bucurie să pot să votez pentru ilfoveni, să pot să fac lucruri importante pentru ei și, așa cum spuneam, performanța din sport vreau să o aduc astăzi și în politică. M-am decis să intru în această competiție cu tot sufletul. Sunt un om responsabil, un om care a făcut ceea ce a făcut cu foarte multă muncă și de aceea toată responsabilitatea din sport vreau să o aduc în Parlamentul României", a afirmat Gabriela Szabo, după ce și-a exercitat dreptul de vot pentru alegerile parlamentare parțiale la Școala nr. 2 din Buftea.

Ea a spus că intenționează să facă "lucruri importante pentru această comunitate, pentru ilfoveni", pentru care candidează "cu obiective importante pe sănătate, educație și sport".

Premierul Victor Ponta, care a însoțit-o, împreună cu Ilie Năstase, pe Gabriela Szabo până la intrarea în școala unde se află secția de votare a spus că pentru el este o mândrie să stea între cei doi campioni.

"Este cea mai mare mândrie să stau între ei, între Gabi Szabo și Ilie Năstase. Este o mare mândrie pentru noi toți că suntem români, ca și ei. Cu ei o să ne mândrim întotdeauna și la sport și la tot ceea ce fac în viață și nu pot decât să le urez succes", a spus Ponta.

Szabo a precizat că pentru europarlamentare va vota la Corbeanca.

Gabriela Szabo a mai fost însoțită până la intrarea în școala unde se află secția de votare de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și de senatoarea Gabriela Firea.

AGERPRES/(A — autor: Livia Popescu, editor: Antonia Niță)

2014-05-25 11:59:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!