Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Directorul Aeroportului Iași, anunțat de liderii PNL pentru candidatura la Primăria municipiului reședință

Directorul Aeroportului Iași, anunțat de liderii PNL pentru candidatura la Primăria municipiului reședință

 

Liderii Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au anunțat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că directorul Aeroportului Internațional Iași, Marius Bodea, va fi candidatul PNL la funcția de primar al municipiului reședință.

"Este un candidat pe care mi-l doream foarte mult în competiția politică. Cred că nu greșesc când spun, în numele PNL, că un manager public, un om care s-a dovedit a fi gospodar prin funcția pe care a deținut-o în ultima vreme, va fi un foarte bun gospodar și pentru municipiul Iași. Vorbesc de Marius Bodea", a declarat Alina Gorghiu.

Anterior acestui anunț, mai mulți liberali înscriși pe lista internă a aspiranților la fotoliul de primar la alegerile din 2016 au făcut publice deciziile lor de a renunța la candidaturi în favoarea lui Marius Bodea, care este și prim-vicepreședintele PNL Iași.

Prezent la conferința de presă, fostul senator PDL Dumitru Oprea, unul dintre cei nouă liberali înscriși pe lista internă a candidaților la Primărie, nu a răspuns jurnaliștilor dacă îl va susține pe Bodea în candidatura sa la Primăria Iași.

Tot în cadrul conferinței de presă de la Iași, liberalii au anunțat că la alegerile locale din 2016 actualul primar al municipiului Bacău nu va candida pe listele partidului. Până acum, fotoliul de primar al Bacăului este râvnit de președintele PNL Bacău, Tudorița Lungu, și senatorul Dragoș Luchian.

"Domnul Stavarache nu va fi candidatul PNL la Bacău. Sunt doi candidați. Sondajul de opinie va decide cine va fi candidatul nostru acolo", a mai spus Gorghiu.

De asemenea, copreședintele PNL Vasile Blaga a răspuns jurnaliștilor că finanțarea sondajelor de opinie privind candidații la localele din 2016 se face din bugetele fiecărei filiale de partid și a candidaților.

AGERPRES / (A — autor: Daniela Malache, editor: Marius Frățilă)

2015-10-25 20:47:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!