Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Dacian Cioloș: M-aș fi așteptat la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor

Dacian Cioloș: M-aș fi așteptat la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor

 

Premierul Dacian Cioloș a declarat, la ieșirea de la urne, că s-ar fi așteptat la o mai mare 'regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidați' și speră la o situație mai bună la alegerile parlamentare.

Totodată, premierul, care a votat în jurul orei 8,30 la o secție din Zalău, și-a exprimat speranța că vor merge la vot toți cei care au acest drept.

"Am votat. Mi-am făcut datoria de cetățean și sper să facă acest lucru toți cei care au drept de vot pentru că, dincolo de ce putem face pe parcursul mandatelor aleșilor locali, acum este momentul să ne spunem punctul de vedere cel mai consistent. Știți chestiile astea, că am votat pentru democrație, prosperitate și așa mai departe. mi se par așa, generalități. Am votat pentru oameni vis-s-vis de care sper că pot să facă din orașul ăsta mai mult decât este, în primul rând. Deci am votat oameni în care am încredere, chiar dacă, drept să spun, m-aș fi așteptat la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidați, sper să avem o dinamică mai bună pentru alegerile parlamentare", a declarat premierul.

Cioloș a adăugat că, deși a fost plecat din Zalău, și-a păstrat în buletin adresa din acest oraș pentru că aici îi sunt "rădăcinile".

"De orașul ăsta și de locurile astea mă simt eu legat. Faptul că m-am dus într-o parte sau în alta a fost pentru că, mă rog, așa s-a întâmplat, acolo au fost oportunitățile, dar știți cum e, oriunde te-ai duce rămâi legat tot de rădăcinile de acasă și eu nu vreau să mi le tai. Agronom fiind, știu ce înseamnă să tai rădăcinile și să trebuiască să ți le regenerezi în altă parte. Aici am familia, aici am prieteni", a conchis premierul Dacian Cioloș.

Alături de Dacian Cioloș, la vot a fost prezentă și soția sa, Valerie.

AGERPRES/(A — autor: Sebastian Olaru, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)

2016-06-05 09:51:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!