Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Cluj: PSD a sesizat IPJ și BEJ pentru mai multe nereguli constatate în procesul de votare

Cluj: PSD a sesizat IPJ și BEJ pentru mai multe nereguli constatate în procesul de votare

 

Organizația clujeană a PSD a constatat mai multe fapte care, din punctul de vedere al social-democraților, ar încălca normele legale privind alegerile și a făcut sesizări la BEJ și IPJ.

Foto: (c) Răzvan CHIRITA/AGERPRES FLUX

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că membri ai organizației pe care o conduce au descoperit o mașină plină cu afișe ale unei formațiuni politice.

'În cartierul Gruia era o mașină cu însemnele unui partid politic, cu persoane care aveau plin de afișe în mașină și care erau pregătite—le-am și filmat—să distribuie materiale în zona respectivă. A fost sesizare făcută la poliție, poliția a intervenit rapid, s-au luat declarații și acum urmează să vedem care va fi rezultatul', a menționat Remus Lăpușan.

El a spus că ar exista și alte încălcări pentru care a sesizat forurile abilitate.

'La o secție din Mănăștur, reprezentantul unui partid politic din secția de votare a dat unui simpatizant al partidului respectiv două buletine de vot pentru a vota, cei de acolo s-au sesizat și lucrurile au fost rezolvate. Este și acolo o sesizare, o întâmpinare, așteptăm să vedem rezultatul. În același timp, e și o întreagă discuție legată de mesajele care se transmit în această zi de vot (...)mesaje cu intenție clară legată de continuarea campaniei electorale, ceea ce nu este în regulă din punctul nostru de vedere. Să vedem ce spune BEJ, ca să știm și noi ce facem pe viitor, ce e legal și ce e ilegal', a adăugat Remus Lăpușan.

AGERPRES/ (A—autor: Marius Septimiu Avram, editor: Adrian Drăguț)

2014-05-25 13:19:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!