Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Cezar Preda: Toate demersurile PNL privind votul în două tururi la locale sunt în grafic

Cezar Preda: Toate demersurile PNL privind votul în două tururi la locale sunt în grafic

 

Toate demersurile PNL privind votul în două tururi la locale sunt în grafic, a declarat deputatul PNL Cezar Preda, afirmând că, în ciuda faptului că ''liberalii nu au un partener nici în premier și nici în alți decidenți politici, vor lupta pentru ca acest deziderat dorit de societate să se realizeze''.

''Argumentele mele sunt acelea că toate demersurile PNL sunt în grafic, Guvernul va da răspuns săptămâna viitoare, Curtea Constituțională va da în termen răspunsul, iar românii se vor bucura de ceea ce au cerut: să voteze în două tururi de scrutin primarii de localități'', a spus duminică, într-o conferință de presă, deputatul PNL Cezar Preda.

Potrivit acestuia, ''procedura este deja declanșată''. ''Se va vota în două tururi indiferent ce ar mai face și pe cine ar mai amenința PSD. (...) Toate zbaterile acestea, toate înțelegerile pe sub masă și toate amenințările pe care PSD le face arată un Dragnea disperat, arată un Dragnea care nu mai știe cum să procedeze, însă procedura este declanșată și ceea ce trebuiau ei să facă și nu au făcut i-au adus în situația aceasta, pentru că, dacă era înțelegere și făceam ceea ce a cerut societatea, nu mai era tema aceasta și toată lumea era liniștită'', a susținut Preda.

AGERPRES/(A — autor: Dorin Ivan, editor: Georgiana Tănăsescu)

2016-02-21 13:25:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!