Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Argeș: Candidatul PDL la președinția CJ a încercat fără succes să voteze la Pitești

Argeș: Candidatul PDL la președinția CJ a încercat fără succes să voteze la Pitești

 

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu, înscris în competiția electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Argeș, a încercat duminică fără succes să-și exprime votul la alegerile parțiale în Pitești, solicitarea lui fiind respinsă pe motiv că are domiciliul în altă localitate.

Foto: George ONEA / AGERPRES

Candidatul democrat-liberal s-a prezentat la o secție din centrul municipiului Pitești, al cărei președinte i-a comunicat, după ce s-a consultat telefonic cu conducerea Biroului Electoral de Circumscripție Argeș, că nu poate vota la alegerile parțiale decât în localitatea sa de domiciliu, adică în municipiul Curtea de Argeș.

"Este o neînțelegere între președintele secției și BEJ. Întotdeauna candidații au putut vota în orice secție. Eu sunt candidat pentru președinția CJ, am domiciliul stabil în orașul Curtea de Argeș și președintele BEJ a decis să nu putem vota pe listă suplimentară într-o altă secție decât cea de domiciliu. Mă voi deplasa la Curtea de Argeș și voi vota", a declarat Cătălin Teodorescu.

Democrat-liberalul a adăugat că nu este cazul să conteste decizia BEJ Argeș, dar a acuzat faptul că președinții secțiilor de votare nu au fost suficient de bine instruiți cu privire la regulamentul de desfășurare a alegerilor parțiale pentru funcția de președinte al CJ Argeș.

AGERPRES/(AS — autor: George Onea, editor: Adrian Drăguț)

2014-05-25 12:18:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!