Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

AEP: Listele electorale permanente se întocmesc pe baza datelor și informațiilor cuprinse în Registrul electoral

AEP: Listele electorale permanente se întocmesc pe baza datelor și informațiilor cuprinse în Registrul electoral

 

Listele electorale permanente se întocmesc și se tipăresc de către primari, pe baza datelor și informațiilor cuprinse în Registrul electoral, informează Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), într-un comunicat transmis AGERPRES.

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES ARHIVA

Sursa citată reamintește că listele electorale permanente se întocmesc pe localități și cuprind toți cetățenii cu drept de vot care domiciliază în localitatea pentru care ele au fost întocmite, potrivit mențiunilor din actele de identitate emise de statul român, data limită pentru tipărirea copiilor de pe listele electorale ce vor fi utilizate în secțiile de votare organizate pentru scrutinul din această primăvară fiind fiind 22 mai.

Față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă pe această temă, s-a înregistrat o scădere a numărului total de alegători cu 14.867 (18.300.376 cetățeni români cu drept de vot la data de 24 aprilie vs. 18.285.509 cetățeni români cu drept de vot la data de 10 mai.

Diferența dintre cele două cifre apare ca urmare a operațiunilor curente efectuate de primari în registrul electoral aferent localităților conduse de aceștia și a unui import de date programat de la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date din cadrul MAI, se mai arată în comunicatul Direcției comunicare și relații externe a AEP.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Popescu, editor: Mihai Simionescu)

2014-05-10 19:24:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!