Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

2014PE Korodi Attila: Am votat pentru reprezentarea puternică a comunității maghiare

2014PE Korodi Attila: Am votat pentru reprezentarea puternică a comunității maghiare

 

Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Korodi Attila, a declarat duminică, după ce și-a exprimat opțiunea pentru europarlamentare, că a votat pentru reprezentarea puternică a comunității maghiare, precum și pentru o Europă în care cetățenii minoritari să fie cetățeni adevărați.

Foto: (c) Gina ȘTEFAN / AGERPRES FOTO

"Am votat pentru o Europă în care și cei 50 de milioane de cetățeni care trăiesc în comunitățile minoritare etnice sunt cetățeni adevărați, pentru o Europă în care Transilvania reprezintă o valoare, pentru o Transilvanie în care Europa reprezintă o valoare și pentru reprezentarea puternică a comunității maghiare (...) care să fie prezentă și la Bruxelles, și la București, și în autoritățile locale", a spus Korodi Attila.

El le-a transmis alegătorilor că este o zi decisivă pentru că vocea lor poate influența deciziile din următorii cinci ani din organismele europene.

"Mesajul pentru alegători este că ziua de astăzi este decisivă pentru că vocea noastră poate să influențeze deciziile importante din următorii cinci ani de zile de la Strasbourg, de la Bruxelles. Cele mai importante lucruri, dacă ne gândim la viitorul Europei, acolo se decid și noi sunt convins că putem profita, dar trebuie să fim acolo", a conchis Korodi Attila.

Ministrul Mediului a votat la secția amenajată în incinta Sălii Sportului din Miercurea Ciuc și a venit însoțit de soția și de fiica sa.

AGERPRES-FOTO PE FLUX/(A — autor: Gina Ștefan, editor: Ștefan Gabrea)

2014-05-25 10:41:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!