Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

2014PE Emil Boc: Am votat cu cei care cred în viitorul României

2014PE Emil Boc: Am votat cu cei care cred în viitorul României

 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că a votat pentru o dreaptă Europeană, cu cei care cred în viitorul României.

Foto: (c) Mircea ROȘCA / AGERPRES ARHIVĂ

'Am votat cu dreapta, am votat cu cei care au construit proiectul politic al UE și cu cei care doresc consolidarea lui în Europa în momentul de față. Am votat cu cei care au crezut în Europa când i-a fost mai greu și au apărat cu măsuri de dreapta valorile europene. Să nu uităm că proiectul politic european este produsul dreptei, că vorbim de Schuman, de Monet, de Gasperi sau Adenauer. Proiectul politic al UE se leagă de numele dreptei, iar astăzi, mai mult ca oricând, dreapta are nevoie să conducă în continuare Europa pentru a-i putea asigura continuitatea. De asemenea, am votat cu cei care cred sincer în viitorul României demn în UE și nu cu aceia care una spun în țară și alta la Bruxelles sau una fac în țară și alta la Bruxelles', a declarat Emil Boc la ieșirea din secția de votare.

De asemenea, el i-a invitat pe clujeni 'să vină la vot, pentru că destinul României e direct legat de destinul Europei și o Europă care se consolidează înseamnă un lucru bun și pentru România'.

Emil Boc a votat la Școala Radu Stanca din Cluj-Napoca, Secția 48, și a fost însoțit de soția sa, Oana, de președintele PDL Cluj, Daniel Buda, și de senatorul PDL Alin Tișe. 

AGERPRES/ (A—autor: Marius Septimiu Avram, editor: Diana Dumitru)

2014-05-25 10:41:05
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!