Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Premiile BAFTA: "12 Years a Slave" încoronat cel mai bun film

Premiile BAFTA: "12 Years a Slave" încoronat cel mai bun film

 

Drama chinuitoare "12 Years a Slave" a fost încoronată cel mai bun film duminică seară la Londra, la ceremonia de decernare a Premiilor BAFTA ale Academiei Britanice de Film, cimentându-și statutul de favorit la Oscaruri luna viitoare, notează agenția Reuters.

  
Foto: XINHUA ARHIVA / Zou Zheng

Reprezentarea brutală a sclaviei americane înaintea Războiului Civil de către regizorul britanic Steve McQueen se bazează pe povestea adevărată a vieții lui Solomon Northup, un om liber din statul New York, păcălit și vândut în sclavie în 1841 pe plantațiile din Louisiana. "Există 21 de milioane de oameni în sclavie în timp ce noi ne aflăm aici. Sper că după 150 de ani, ambivalența noastră nu va permite unui alt regizor să facă acest film", a declarat McQueen, 44 de ani, la ceremonia de premiere de la Royal Opera House.

"12 Years a Slave" s-a impus în fața thrillerului intergalactic "Gravity" al lui Alfonso Cuaron, filmelor "American Bluff" al lui David O. Russell, "Captain Phillips" al lui Paul Greengrass și "Philomena" regizat de Stephen Frears. AGERPRES/(AS — editor: Sorin Calciu)

2014-02-17 00:12:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!