Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Mihai Ogășanu vrea să își ia revanșa la Eurovision 2014

Mihai Ogășanu vrea să își ia revanșa la Eurovision 2014

 

Compozitorul Mihai Ogășanu este decis ca în 2014, după o absență de nouă ani de la Eurovision, să se întoarcă în această competiție, informează un comunicat remis AGERPRES.

Foto: colorsinstereo / YouTube

El face echipă cu Stella Anița și Andrei Chermeleu de la Vocea României și cu colegii lor din trupa Colors In Stereo pentru piesa "Heartquake".

 

Mihai Ogășanu spune că n-ar fi participat nici anul acesta la Eurovision dacă la o discuție prietenească cu Stella (care i-a fost colegă de liceu), Andrei și Bogdan Ionescu (chitaristul trupei Colors In Stereo) n-ar fi apărut ideea unei colaborări în vederea participării la concurs. Au urmat apoi două săptămâni intense de lucru în studio în urma cărora a apărut "Heartquake", o piesă antrenantă, energică, pozitivă, în limba engleză, cu un refren ușor de reținut.

"I-am urmărit pe Stella și Andrei la Vocea României și am încredere în ei. Au o energie frumoasă, specifică marilor artiști internaționali și asta mi-a plăcut foarte mult", povestește Mihai Ogășanu. "În momentul în care ne-am propus să participăm la Eurovision, prima persoană la care ne-am gândit a fost Mihai", mărturisește Bogdan Ionescu.

 

"Heartquake" a presupus ore lungi, dar plăcute, petrecute în studio, sute de trackuri înregistrate și mixate, dar și multă adrenalină. Cu doar o oră înaintea închiderii înscrierilor, placa de sunet a computerului pe care s-a lucrat a cedat. A fost nevoie de toată măiestria lui Mihai pentru a salva întreaga muncă și de a preda materialul la timp.

Mihai Ogășanu a participat la Eurovision în 2005 în calitate de compozitor al piesei "Lele", interpretată de Loredana, cu care a ocupat locul 2.

 

Încurajați de reacția pozitivă a publicului la prestația Stellei și a lui Andrei la Vocea României, Colors In Stereo se află la prima lor participare în concurs. Colors In Stereo înseamnă Stella Anița, Andrei Chermeleu — lead vocals, Bogdan Ionescu — chitară, Marian Hâncu — clape, Robert Acsintoaie — bass.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Antonia Niță)

2014-02-18 16:31:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!