Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Justin Bieber se pregătește să se mute la Atlanta pentru a se lansa în muzica hip-hop

Justin Bieber se pregătește să se mute la Atlanta pentru a se lansa în muzica hip-hop

 

Justin Bieber se pregătește să se mute la Atlanta, Georgia, și își caută o nouă reședință lângă cea a prietenului său Usher care ar urma să-i îndrume primii pași în muzica hip-hop, conform TMZ.com.

Foto: (c) STR / XINHUA ARHIVA

Solistul de origine canadiană a pus ochii deja pe o proprietate cu 7 dormitoare, în valoare de 11 milioane de dolari, dar nu s-a hotărât încă dacă să o cumpere. Deocamdată, Bieber și-a scos la vânzare reședința din Calabasas, California, după mai multe incidente cu vecinii nemulțumiți de petrecerile zgomotoase pe care le organizează starul și de cursele sale nocturne cu mașini de mare viteză, cu motoarele turate la maxim, pe aleile din jur.

În încercarea de a-și schimba imaginea de idol al adolescentelor cu una mai periculoasă, de "gangsta rapper", Justin Bieber și-a schimbat numele contului său de Instagram în "Bizzle". Aceste vești nu i-au căzut tocmai bine rapper-ului Lethal Bizzle, care-l acuză pe Bieber într-un material publicat de The Sun că încearcă să-i fure numele.AGERPRES/(AS — editor: Codruț Bălu)

2014-02-18 12:32:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!