Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Jude Law şi Malkovich în veşminte de papă: Primele imagini ale sezonului II al serialului 'The Young Pope'

Jude Law şi Malkovich în veşminte de papă: Primele imagini ale sezonului II al serialului 'The Young Pope'

Jude Law şi Malkovich în veşminte de papă: Primele imagini ale sezonului II al serialului 'The Young Pope'
 

Jude Law şi John Malkovich sunt protagoniştii primei imagini oficiale a noului sezon al serialului 'The Young Pope', intitulat 'The New Pope', regizat din nou de Paolo Sorrentino, în care ambii apar îmbrăcaţi în veşminte papale deşi încă nu se cunoaşte subiectul acestui sequel, relatează miercuri EFE.

Un sezon care încă se filmează, potrivit grupului spaniol Mediapro, unul dintre cei implicaţi în producţia acestui serial care va cuprinde opt episoade regizate de Sorrentino, realizatorul unor capodopere precum 'La grande belleza' - laureat cu Oscar pentru cel mai bun film străin - sau 'Youth'.

La trei ani după 'The Young Pope', Jude Law reia personajul fictiv Lenny Belardo/Pius al XIII-lea, primul papă american din istorie. I se va alătura în acest sequel John Malkovich, care va interpreta la rândul său un papă, după cum se vede din imaginea care promovează viitorul sezon.

Îşi reiau rolurile în acest sezon şi actorii care au apărut deja în 'The Young Pope', precum Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier şi Maurizio Lombardi. Li se vor alătura însă şi feţe noi ca Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir şi Massimo Ghini, potrivit unui comunicat.

Serialul este în plină turnare, unele scene fiind deja filmate la Roma, urmând ca la 11 ianuarie filmările să continue la Veneţia pe Gran Canale şi în zone emblematice ale oraşului lacustru, precum Piaţa San Marco.

Pentru a permite filmările, Primăria din Veneţia a informat că va restricţiona traficul pe Gran Canale şi va interzice accesul în unele spaţii publice de la primele ore ale dimineţii până la prânz.

Noul sezon, 'The New Pope', este scris de Sorrentino, Umberto Contarello şi Stefano Bises şi este o coproducţie originală a Sky, HBO şi Canal+. Serialul este produs de Wildside şi coprodus de Haut et Court TV şi Mediapro, în timp ce Fremantle se va ocupa de distribuţia sa la nivel mondial.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruţ Bălu, editor online: Anda Badea)

 

Sursa foto: The Young Pope / Facebook

2019-01-09 19:57:34
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!