Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

DOCUMENTAR: Top-modelul Kate Moss împlineşte 45 de ani

DOCUMENTAR: Top-modelul Kate Moss împlineşte 45 de ani

DOCUMENTAR: Top-modelul Kate Moss împlineşte 45 de ani
 

Top-modelul Kate Moss s-a născut în Londra, la data de 16 ianuarie 1974, potrivit www.biography.com.

În 1990, avea să atragă atenţia mai multor agenţii de modelling, după ce un set de poze ale sale, realizate, în alb şi negru, de Corinne Day, au fost publicate în revista britanică "The Face". Relativ scundă, cu o constituţie fragilă, excesiv de delicată, Kate Moss a devenit cunoscută ca "anti-supermodelul", având o înfăţişare mult diferită de marile nume ale industriei de fashion de atunci, ce se remarcau prin înălţime şi forme bine conturate.

A încheiat contracte cu trei agenţii de modeling: "Women" din New York, "Marilyn" din Milano şi Agenţia "Storm" din Londra, conform www.fashionmodeldirectory.com.

Kate Moss a apărut pe primele pagini ale revistelor "Allure" şi "Harper's Bazaar" din SUA; "Arena", "Elle" şi "The Face" din Marea Britanie, precum şi a ediţiilor "Vogue" din SUA, Marea Britanie, Australia, Italia şi Brazilia. În total, s-a aflat pe coperta a peste 300 de publicaţii din întreaga lume.

Imaginea unor parfumuri lansate de Calvin Klein, precum "Obsession", "CK Be" şi "CK One", top-modelul a jucat în clipuri publicitare şi pentru alte nume importante ale industriei de fashion, precum "Burberry", "Cerruti 1881", "De Beers Simple Diamond", "Dolce and Gabbana", "Gianni Versace", "L'Oreal" şi "Yves Saint Laurent", notează www.fashionmodeldirectory.com.

Kate Moss a fost în centrul atenţiei la show-uri de modă organizate de designeri precum Calvin Klein, Chanel şi Versace.

A apărut în documentare TV, precum "Models Close-Up" sau "French and Saunders". A filmat pentru numeroase clipuri muzicale, alături de interpreţi precum Johnny Cash, în piesa "Delia's Gone" sau Elton John, în "The Way You Look Tonight". Alături de Johnny Depp şi Noel Gallagher, membru al grupului Oasis, a participat la proiectul muzical filantropic "The Help Album", derulat de pentru organizaţia caritabilă "War Child".

A avut apariţii şi pe marele ecran, făcând parte din distribuţia peliculelor: "The Boy in the Dress" (2014), "Ab Fab: The Movie" (2016), "Zoolander 2" (2016) şi "Red Nose Day Actually" (2017).

În 1997, a publicat autobiografia, intitulată "Kate: The Kate Moss Book".

Revista "Time" a numit-o, în 2007, una dintre cele 100 de persoane cele mai influente din lume. Un an mai târziu, o statuie din aur masiv, ce o reprezenta, a fost expusă la British Museum. În 2012, Kate Moss s-a clasat pe locul doi în topul Forbes al câştigurilor financiare realizate de fotomodele.

Kate Moss a primit un premiu special de recunoaştere a meritelor sale în industria de fashion la ceremonia din 2013 a British Fashion Awards.

La 1 iulie 2011, Kate Moss s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitarist al trupei The Kills, de care a divorţat în 2016.

AGERPRES (Documentare - Horia Plugaru, editor: Irina Andreea Cristea, editor online: Alexandru Cojocaru)

2019-01-16 07:30:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!