Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

FT: London Business School este cea mai bună şcoală de afaceri din Europa

FT: London Business School este cea mai bună şcoală de afaceri din Europa

FT: London Business School este cea mai bună şcoală de afaceri din Europa
 

Topul celor mai bune şcoli europene de afaceri a rămas aproape neschimbat faţă de anul trecut, London Business School (LSB) fiind numărul unu pentru al cincilea an consecutiv, conform clasamentului realizat de publicaţia britanică The Financial Times (FT).

LBS continuă să beneficieze de gama sa extinsă de cursuri de top, având astfel o evoluţie foarte bună în principalele cinci metode de ierarhizare utilizate de FT pentru a alcătui topul celor mai bune şcoli de afaceri în 2018, care măsoară calitatea şi anvergura programelor post-universitare.

Clasamentul celor 95 de şcoli se bazează pe performanţele lor în domeniile: Master în Administrarea Afacerilor (MBA), Executive MBA, Master în Management şi doi indicatori pentru educaţia pentru cadrele de conducere.

Cel mai surprinzător aspect îl reprezintă menţinerea poziţiei Marii Britanii în topul celor mai bune 25 de şcoli de afaceri din Europa, în pofida temerilor privind impactul Brexitului. Anul acesta, sunt şapte instituţii britanice în top 25, faţă de şase în 2017.

În clasamentul pe ţări al celor mai bune 95 de şcoli de afaceri din Europa, primele locuri sunt ocupate de Franţa (25), Marea Britanie (22), Germania (7), Belgia (5), urmate de Olanda, Spania şi Portugalia (fiecare câte 4), Irlanda, Italia şi Elveţia (fiecare câte 3), Finlanda, Norvegia, Polonia şi Turcia (fiecare câte 2) şi câte una Austria, Cehia, Danemarca, Ungaria, Rusia, Slovenia şi Suedia.

Masterul de un an în Administrarea Afacerilor de la Insead (Franţa) este pe primul loc în topul programelor şcolilor de afaceri europene.

Universitatea elveţiană St. Gallen rămâne pe primul loc la categoria Master în Management, pentru al optulea an consecutiv. O altă instituţie elveţiană, IMD, este prima la educaţia pentru cadrele de conducere.

Cel mai semnificativ salt în clasamentul celor mai bune şcoli de afaceri din Europa a fost înregistrat de Universitatea Economică din Praga, care a urcat 26 de poziţii, datorită performanţei înregistrate la categoria Master în Management.

AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Dicu, editor: Andreea Marinescu, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Sursa foto: LBS / Facebook

2018-12-03 11:41:31
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!