Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Helen Mirren, invitată la Palatul Buckingham la o zi după gala premiilor BAFTA

Helen Mirren, invitată la Palatul Buckingham la o zi după gala premiilor BAFTA

 

Celebra actriță britanică Helen Mirren, care a interpretat rolul reginei Elisabeta a II-a în producția "The Queen" (2006), a fost întâmpinată cu apelativul "buni" și la o recepție organizată luni seară la Palatul Buckingham din Londra, la o zi după ce a primit un premiu BAFTA onorific chiar din partea prințului William, nepotul suveranei britanice, conform starpulse.com.

Foto: (c) ALEX TUDOR / AGERPRES ARHIVA

 

Helen Mirren a fost întâmpinată de soția lui William, ducesa de Cambridge, care a glumit pe seama faptului că prințul William a folosit apelativul "buni" la adresa actriței, în momentul decernării premiului.

 În urmă cu o săptămână actrița britanică se declara emoționată de perspectiva primirii premiului din mâinile prințului William și declara că speră că familia regală a fost mulțumită de jocul său în rolul reginei Elisabeta a II-a.

"Nu cred că ar accepta acest lucru (să-i ofere premiul) dacă familia regală ar fi fost nemulțumită de jocul meu. Sper că este un semn că le-a plăcut interpretarea mea. Însă nu știu sigur și probabil că nu voi afla niciodată", susținea actrița.

La recepția, oferită luni seară de Academia Regală de Artă Dramatică la Palatul Buckingham, au mai participat Helena Bonham Carter, regizorul Steve McQueen, Roger Moore, Joan Collins, Angela Lansbury, Ralph Fiennes, Uma Thurman și Joely Richardson.

AGERPRES/(AS — editor: Codruț Bălu)

2014-02-18 10:45:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!