Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 IANUARIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 IANUARIE

 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii și-a însușit raportul Inspecției Judiciare care concluzionează că prin afirmațiile emise în spațiul public de premierul Victor Ponta a fost afectată nu numai imaginea unei instanțe judecătorești sau a Parchetelor vizate, ci și imaginea sistemului judiciar în ansamblul său, fiind depășite totodată limitele admisibile ale discursului public politic.

 

Foto: AGERPRES ARHIVA / SORIN LUPSA

 

* Premierul Victor Ponta nu a dorit să comenteze joi concluziile raportului Inspecției judiciare, potrivit cărora declarațiile sale în cazul lui Adrian Năstase au afectat independența sistemului judiciar, și a adăugat că se simte liniștit că justiția este atât de independentă încât nu poate fi influențată de nimeni.

* Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis sesizarea Inspecției Judiciare pentru efectuarea de verificări privind apărarea independenței DNA față de declarațiile șefului CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, și față de poziția Consiliului Județean Constanța exprimată printr-un comunicat.

* Suma alocată de Guvern pentru exproprierile la tronsonul de autostradă Comarnic-Brașov se ridică la aproape 100 de milioane de lei, a declarat premierul Victor Ponta.

* Membrii Consiliului Național al Audiovizualului au aprobat suplimentarea structurii instituției cu trei posturi — de la 141 la 144. Direcția de monitorizare a CNA va beneficia de două posturi și Departamentul de inspecție teritorială — de un post.

* Președintele Comisiei pentru cultură și media din Senat, Georgică Severin, a susținut că mărirea taxei TV este o necesitate iar, în opinia sa, aceasta ar trebui crescută la 6-8 lei pe lună.

* Polițiștii de la Investigarea Fraudelor au efectuat 15 percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov, Cluj și Timiș la persoane suspectate de spălare de bani și evaziune fiscală cu mărfuri din China, prejudiciul fiind de aproximativ două milioane de lei. Rețeaua infracțională, formată din nouă persoane, era condusă de un cetățean român de origine arabă.

* Polițiștii de la Investigarea Fraudelor Sector 6 au efectuat controale la un depozit clandestin de carne de pui, administrat de un cetățean libanez. Oamenii legii au descoperit în depozitul din curtea fabricii APACA aproximativ trei tone de carne de pui, care a fost confiscată. AGERPRES/(autor: Antonia Niță, editor: Mihai Simionescu)

2014-01-16 13:31:59
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!