Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Teatrul Evreiesc de Stat anulează spectacolul 'Stele rătăcitoare' din cauza deteriorării acoperișului clădirii

Teatrul Evreiesc de Stat anulează spectacolul 'Stele rătăcitoare' din cauza deteriorării acoperișului clădirii

 

Teatrul Evreiesc de Stat anulează reprezentația spectacolului "Stele rătăcitoare", programată pentru sâmbătă, ora 19,00, din cauza deteriorării acoperișului clădirii, informează instituția.

 "Având în vedere condițiile meteo nefavorabile, ce au dus la deteriorarea acoperișului clădirii Teatrului Evreiesc de Stat, spectacolul 'Stele rătăcitoare', programat astăzi, 25 ianuarie 2014, ora 19,00, a fost suspendat", se arată pe pagina oficială de Facebook a teatrului. 


Biletele achiziționate pentru acest spectacol rămân valabile pentru reprezentațiile viitoare. În cazul în care spectatorii doresc returnarea contravalorii biletelor, pot cere acest lucru la casa de bilete a teatrului (pentru biletele cumpărate direct de la casieria Teatrului Evreiesc de Stat) sau luând legătura cu reprezentanții site-urilor partenere de vânzare bilete on-line: bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, iabilet.ro, biletfan.ro. 


Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București au intervenit, sâmbătă, în Capitală, în 25 de cazuri, printre care scoaterea a două autoturisme de sub o cabină telefonică prăbușită peste mașini din cauza viscolului, pe șoseaua Mihai Bravu, și înlăturarea unei bucăți de tablă desprinse de pe acoperișul Teatrului Evreiesc, a precizat pentru AGERPRES Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISUMB. AGERPRES / (AS — autor: Oana Ghiță, editor: Georgiana Tănăsescu)

2014-01-25 19:12:39
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!