Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Muzica Beatles, explorată în ritm de jazz pe scena Palatului Ghika, în 20 februarie

Muzica Beatles, explorată în ritm de jazz pe scena Palatului Ghika, în 20 februarie

 

Beatles'n' Jazz, un proiect prin care muzica Beatles este redescoperită pe ritmuri de jazz, va fi prezentat pe 20 februarie la Palatul Ghika, informează un comunicat al organizatorilor remis AGERPRES.

 

Foto: (c) AGERPRES ARHIVA/PAUL BUCIUTA 


Cea mai rafinată și antrenantă stagiune de jazz bucureșteană — Jazz Sindicate Live Sessions — își propune să aducă lunar pe scena Palatului Ghika două concerte pe seară. Evenimentul de pe 20 februarie este recomandat și prezentat de realizatorul radio-tv și prezentator de jazz Florian Lungu.

Biletele pentru concertele Jazz Sindicate Live Sessions pot fi cumpărate în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas) și online pe www.eventim.ro.

Cătălina-Oana Beta, cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de jazz românești a ultimilor ani, împreună cu finalistul show-ului "Vocea României" Adrian Nour și asistați de cinci dintre cei mai talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de Jazz din România, reuniți sub deja consacrata titulatură Cantaloop, vor explora într-o manieră jazzistică nonconformistă celebrele hituri Beatles "Hey Jude", "Yesterday", "Yellow Submarine", "All You Need is Love", "Lady Madonna" și multe altele.

În spatele numelui Cantaloop se regăsesc saxofonistul Costin Roșu, discipol al legendarului Dan Mândrilă, considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, care a cântat alături de nume precum Johnny Răducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian, Ștefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, Alex Borșan, pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborări celebre, și probabil cel mai talentat reprezentant al noii generații de jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru. AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Antonia Niță)

2014-01-24 12:50:11
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!