Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?

» Rezultate :: » Chestionare

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred

Reclama TV Vocea Romaniei

Anunț de presă

(2 februarie 2014)

Ref.: Programul președintelui României, domnul Traian Băsescu, de duminică, 2 februarie a.c.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, va avea duminică, 2 februarie a.c., următorul program public:

• ora 16.00, Palatul Cotroceni, Sala CSAT - ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (oportunități de imagine doar pentru cameramanul și fotograful oficiali; imaginile vor fi transmise de îndată presei acreditate);

• ora 17.30, Palatul Cotroceni, Sala de conferințe - declarație de presă (acces pentru reporterii și redactorii acreditați; oportunități de imagine doar pentru cameramanul și fotograful oficiali; imaginile video vor fi difuzate presei acreditate prin Sistemul Video Unic de Transmisie în Direct; imaginile foto vor fi transmise de îndată presei acreditate);

• ora 18.00, Palatul Cotroceni, Salonul Ambasadorilor - primirea Delegaţiei comune a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale (oportunități de imagine doar pentru fotograful și cameramanul oficiali; imaginile vor fi transmise de îndată presei acreditate).

Departamentul de Comunicare Publică - 02 Februarie 2014 - Administrația Prezidențială

2014-02-02 08:00:00
Vocea Romaniei

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

0 voturi

Comenteaza la aceasta stire!