Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

Analiză

Analiză

Peste 8,23 milioane de pasageri s-au îmbarcat sau au debarcat anul trecut pe aeroporturile românești, în primele nouă luni, potrivit statisticilor Ministerului Transporturilor. ...

2014-02-17 10:42:00
Vezi Continuarea 
Creierul percepe emoticonul ca pe un chip uman adevărat

Creierul percepe emoticonul ca pe un chip uman adevărat

Un studiu australian demonstrează că emoticoanele nu sunt tratate de creierul uman ca niște simple texte, ci ca niște fețe, notează cotidianul francez Le Figaro.

Emoticoanele sunt peste tot. Dovadă a succesului său, miticul ':-)' se invită acum și în laboratoarele de cercetare. O echipă de oameni de știință australieni a publicat în revista Social Neuroscience un studiu care demonstrează că emoticoanele nu sunt interpretate de creierul uman ca o simplă succesiune de caractere, ci ca un chip de om.

Decriptarea proceselor cerebrale implicate în recunoașterea fețelor preocupă în prezent numeroase echipe de cercetare din întreaga lume. ...

2014-02-17 09:47:00
Vezi Continuarea 

FMI: Retragerea băncilor străine din Europa emergentă continuă, dar nu s-a intensificat

Băncile străine au continuat să-și reducă finanțarea către țările din Centrul, Estul și Sud-Estul Europei (CESEE) în trimestrul al treilea al anului trecut, într-un ritm similar cu cel înregistrat în trimestrul al doilea al anului trecut, risipind îngrijorările că retragerea băncilor străine din regiune s-a intensificat după de Rezerva Federală americană a început să înăsprească politica monetară în luna mai 2013, se arată într-un raport al Fondului Monetar Internațional (FMI), care se bazează pe statisticile Băncii Reglementelor Internaționale (BIS).

Deși băncile străine și-au redus pozițiile externe față de majoritatea țărilor din CESEE (14 din 20), amploarea reducerilor a variat semnificativ în rândul statelor.

2014-02-16 11:14:00
Vezi Continuarea