Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

În jur de 1,2 milioane de români efectuează cumpărături online; piața din România se aliniază țărilor dezvoltate

În jur de 1,2 milioane de români efectuează cumpărături online; piața din România se aliniază țărilor dezvoltate

 

În jur de 1,2 milioane de români efectuează cumpărături online, ceea ce reprezintă, în medie, 15% dintre utilizatorii de Internet, iar în această zonă piața din România începe să se alinieze cu alte țări mult mai dezvoltate.

 

Foto: AGERPRES ARHIVA / ALEX TUDOR

 

"Compania F64 estimează o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro pentru anul 2013, păstrând un trend ascendent cu o creștere de 12 procente în acest an. Afacerea F64 este în creștere, în special pentru că piața de e-commerce crește cu aproape 40 de procente în fiecare an. Rezultă de fapt că în medie, 15% dintre utilizatorii de Internet efectuează cumpărături online, mai exact, în jur de 1.2 milioane de români. În acest moment F64 are o cotă de piață de 43%, conform GFK, pentru categoria de aparate foto DSLR", se arată într-un comunicat al companiei.

În schimb, în acest an piața foto-video a înregistrat o scădere sau o transformare pentru că mulți amatori iau în considerare în procesul de achiziție telefoanele cu cameră foto performante. Numai în anul 2013 clienții F64 au generat 133 milioane fotografii, prin achiziționarea de carduri de memorie care au capacitatea să stocheze astfel de date.

'Pentru a vă face o imagine ce amploare a luat pasiunea pentru fotografie în ultimii 12 ani, închipuiți-vă că cifra de afaceri a primilor 4 ani de funcționare F64 (2001-2004) este realizată în 2013 într-o lună de zile. (...)', a afirmat Marian Alecsiu, Co-fondator F64.

F64 Studio, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin online de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. F64 Studio înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, pentru clienții care agreează sistemul plăților online și al livrărilor la domiciliu. AGERPRES/(AS — editor: Mariana Nica)

2013-12-16 21:12:02
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!